Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Dům a zahrada » Zahrada » Grily » Příslušenství ke grilu » Grilovací nářadí » Grilovací nářadí G21 sada 17 ks, hliníkový kufr

Grilovací nářadí G21 sada 17 ks, hliníkový kufr

899 Kč
ks
Číslo výrobku:
P635393
Číslo karty:
154119
EAN:
8595627410360
Výrobce:
Naše cena s DPH:
899 Kč
Naše cena bez DPH:
742,93 Kč
Termín dodání:
skladem

Popis výrobku

Grilovací nářadí G21 je nepostradatelnou výbavou každého zahradního šéfkuchaře. K pohodovému létu s rodinou a přáteli neodmyslitelně patří slunce, voda, osvěžující drinky a vůně grilovaných delikates, které se linou vaší zahradou. Pro pravou radost z grilování je nářadí na gril G21 jasnou volbou číslo jedna.

Sada obsahuje kompletní nástroje pro grilování bez potíží. Součástí sady je obracečka, vidlička, kleště, štětec na potírání, čistící kartáč, napichovátka pro snadné jedení klasů kukuřice a grilovací jehlice pro výrobu špízůDélka nářadí 40 cm zajišťuje, že na vás při grilování nebudou šlehat plameny ani prskat olej z masa. Pro snadné přenášení a skladování je nářadí uloženo do praktického hliníkového kufru.

Myslíme i na váš pitný režim, z toho důvodu jsme všechny nástroje uzpůsobili tak, aby se daly použít jednou rukou a ve druhé jste mohli po celou dobu grilování pohodlně držet sklenici vychlazeného piva.

Opatřete si nářadí na grilování G21 a nabídněte vašim hostům chutné grilované maso, sýry nebo zeleninu po celou grilovací sezonu.

Specifikace

  • Délka nářadí: 40 cm
  • Materiál: nerezová ocel, hliník
  • Rozměry balení (kufr): 48 x 8 x 22 cm
  • Hmotnost balení: 2,35 kg

Obsah balení

  1. Obracečka
  2. Vidlička
  3. Kleště
  4. Štětec na potírání
  5. Čistící kartáč
  6. 8x napichovátka pro klasy kukuřice
  7. 4x grilovací jehlice
  8. Hliníkový kufr

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz