Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Elektro » Velké domácí spotřebiče » Myčky » HOOVER Myčka nádobí H-DISH 700 Volně stojící, 16 prostírání, Energetická třída B, Pokročilé dálkové

HOOVER Myčka nádobí H-DISH 700 Volně stojící, 16 prostírání, Energetická třída B, Pokročilé dálkové

17.990 Kč
ks
Číslo výrobku:
H32002378
Číslo karty:
32002378
EAN:
8059019057972
Výrobce:
Naše cena s DPH:
17.990 Kč
Naše cena bez DPH:
14.866,94 Kč
Termín dodání:
skladem
Barva:
Nerez
Energetická třída:
B
Výška (cm):
85
Šířka (cm):
60
Hloubka (cm):
60
Počet sad nádobí:
16 sad nádobí

Popis výrobku

H-DISH 700

Nové myčky Hoover H-DISH 700 jsou schopny dokonale umýt, dezinfikovat a osušit jakýkoli druh kuchyňského nádobí, dokonce i to nejchoulostivější. Jsou poháněny inovativním systémem Active Hygiene Protection: výkonným ošetřením, které dezinfikuje vaši myčku i nádobí a odstraní až 99,9 % virů a bakterií.

 

H-DISH 700

 

KOMPLETNÍ HYGIENA

Nové myčky Hoover H-DISH jsou vybaveny inovativním systémem Active Hygiene Protection: výkonným dezinfekčním ošetřením košů a hlavních plastových součástí, které spolu s s teplotou mytí vyšší než 65 °C jsou aktivovány stisknutím tlačítka Active Hygiene.

 

Kompletní hygiena

ŠPIČKOVÝ MYCÍ VÝKON

Myčka H-DISH je poháněna novým motorem Speed-drive inverter, nejinovativnějším a nejodolnějším bezkartáčovým motorem, který dokáže zvýšit čisticí výkon a zároveň snížit spotřebu energie.

 

Špičkový mycí výkon

 

VÍCE MÍSTA. KVALITNĚJŠÍ UMYTÍ

Nová myčka H-DISH má ve standardní velikosti nejprostornější vanu na trhu, která poskytuje maximální prostor i pro to největší kuchyňské nádobí.

 

Více místa, kvalitnější umytí

 

OPTIMALIZUJTE NAPLNĚNÍ

V aplikaci hOn stačí zvolit ikonu myčky H-DISH a vyfotit naplněný koš nádobím. Aplikace díky funkci Dish placer automaticky rozpozná množství, druh, materiál a polohu vašeho nádobí a poradí vám, jak optimalizovat plnění a zároveň navrhne nejvhodnější mycí cyklus.


Optimalizujte naplnění

 

ŠPIČKOVÉ VÝSLEDKY MYTÍ

Nový systém Power wash se vyznačuje šesti přídavnými vodními tryskami, které výrazně zvyšují průtok vody a zajišťují lepší výsledky mytí nejvíce znečištěného nádobí jako jsou hrnce a pánve.

 

Špičkové výsledky mytí


 

MAXIMÁLNÍ PÉČE

Myčka H-DISH je vybavena novým Total Care+, specifickou sadou příslušenství, které zajišťuje maximální péči. Speciální pryžová dvojitá podpěra skleniček a gumové potažení částí košů se postarají o nejcennější a nejjemnější předměty, jako je křišťálové sklo, sklenice na víno a další.

 

Maximální péče


TŘÍDA B

Díky kombinaci inovativního a vysoce výkonného invertorového motoru a jeho vhodně vytvořených mycích systémů může vaše nová myčka dosáhnout až nové energetické třídy B.

 

Třída B


 

NEJLEPŠÍ VÝSLEDKY MYTÍ

Třetí koš nových myček H-DISH je opatřen chytrou legendou, která jasně ukazuje, kam umístit příbory, abyste dosáhli nejlepších výsledků mytí.

 

Nejlepší výsledky mytí

 

MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA CYKLU

Nová myčka H-DISH je vybavená řadou dostupných funkcí pro maximální flexibilitu mytí. Je schopná zkrátit čas cyklu, stejně jako zvýšit tlak proudění vody a zajistit perfektní výsledky mytí i velmi znečištěného nádobí.

 

Maximální flexibilita cyklu

 

RYCHLÝ CYKLUS

Nová myčka H-DISH je vybavena 49minutovým cyklem, který dokáže dokonale umýt poloviční náplň a snížit spotřebu.

 

Rychlý cyklus


 

VYJÍMEČNĚ TICHÁ

Díky novému invertorovému motoru Speed Drive a nejpokročilejší zvukotěsné technologii je nová myčka H-DISH výjimečně tichá, a proto ideální do otevřené kuchyně.

 

Výjimečně tichá

 

PŘIROZENÉ SUŠENÍ

Systém automatického otevírání dveří lze zvolit u mycího cyklu Eco přímo na ovládacím panelu a u ostatních cyklů nové myčky Hoover H-DISH v aplikaci hOn. Během fáze sušení se dvířka automaticky otevřou o několik centimetrů, což umožní cirkulaci vzduchu, aby bylo umožněno přirozené sušení nádobí. Doba trvání zvoleného cyklu se změní, což umožní optimalizaci teploty během fáze oplachování a výrazně sníží spotřebu energie.

 

Přirozené sušení

 

VÝKON, KTERÝ SE PŘIZBŮSOBÍ

Díky senzorům a automatickým programům je nová myčka H-DISH schopna přizpůsobit délku a teplotu cyklu v závislosti na zatížení a úrovni znečištění.

 

Výkon, který se přizpůsobí


 

SNADNÉ OVLÁDÁNÍ

Myčka nádobí H-DISH s vámi komunikuje ve 25 jazycích, včetně češtiny a slovenštiny, pomocí displeje. Textový displej s dotykovým ovládáním se používá tak snadno a intuitivně, že zapomenete na manuály.

 

Snadné ovládání

Spusťte program, kdykoliv chcete

H-DISH vám dává možnost odložit začátek mycího cyklu. Program můžete nastavit tak, aby se spustil se zpožděním až o 24 hodin.

 

Spusťte program, kdykoliv chcete

 

VÍCE MÍSTA PRO VAŠE NÁDOBÍ

Až 16 sad nádobí ve dvou nebo třech praktických koších: nejprostornější myčka na trhu. V jednom cyklu lze umýt až 201 kusů nádobí (o 33 % více než ve standardní myčce na 12 sad nádobí).

 

Více místa pro vaše nádobí


 

ZÍSKEJTE VÍCE PROSTORU

Koše myčky jsou nyní vybaveny novými sklopitelnými držáky, které vám umožní polohovat je nahoru nebo dolů, čímž získáte více místa pro vaše nádobí tím nejchytřejším způsobem.

 

Získejte více prostoru

 

INTUITIVNÍ OBSLUHA

Nové chytré řešení nastavení výšky horního koše, i při plném naložení, tím nejjednodušším způsobem.


Intuitivní obsluha
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz