Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Elektro » Velké domácí spotřebiče » Pračky » HOOVER H5WPB 68AMBCB8-S pračka s předním plněním

HOOVER H5WPB 68AMBCB8-S pračka s předním plněním

11.990 Kč
ks
Číslo výrobku:
H31019734
Číslo karty:
31019734
EAN:
8059019074177
Výrobce:
Naše cena s DPH:
11.990 Kč
Naše cena bez DPH:
9.908,54 Kč
Termín dodání:
skladem
Barva:
černá
Energetická třída:
A
Náplň prádla(kg):
8
Rychlost otáček:
1600
Výška (cm):
85
Šířka (cm):
59.5
Hloubka (cm):
53

Popis výrobku

TECHNICKÉ PARAMETRY:
  • Energetická třída A
  • Třída účinnosti sušení odstřeďováním B
  • Vážená spotřeba energie 100 cyklů, eco 40-60 - směrnice (2019/2014 EU) (kWh) 38
  • Délka programu při plné náplni (hod) 3:38
  • Spotřeba vody - směrnice (2019/2014 EU) (l)44
  • Hlučnost odstřeďování (dB(A)) 78
  • Třída emisí akustického hluku (NEL 2020) C
  • rozměry výrobku v x š x h: 850 x 595 x 530 mm
 
H-WASH 550H-WASH 550 je vysoce účinná pračka s dlouhou životností, která poskytuje dokonalé výsledky. Díky invertorovému motoru nové generace Eco-Power dosahuje energetické třídy A, nejlepší ve své kategorii. Nový cyklus Allergy Care Pro také zajišťuje špičkovou hygienu a péči díky hlubokému působení páry a s Eco Doser vždy dosáhnete dokonalého dávkování pracího prostředku a snížíte množství odpadu.
 
TŘÍDA  A-20 %
Díky snížené spotřebě energie je tato pračka o 20 % účinnější než standardní pračka třídy "A".
 
 
ŽÁDNÉ PLÝTVÁNÍ PRACÍM PROSTŘEDKEM
Získejte perfektní výsledky praní bez plýtvání a námahy. U naší pračky s předním plněním zvolte funkci Eco Doser, a displej vám navrhne správné množství pracího prostředku na základě vaší skutečné náplně.
 
DLOUHOTRVAJÍCÍ A EFEKTIVNÍ VÝKON
H-WASH 550 s předním plněním je v energetické třídě A a je vybaven bezkartáčovým invertorovým motorem Eco-Power s permanentním magnetem, nejtrvanlivější, nejvýkonnější a nejúčinnější řemenovou technologií dostupnou na trhu.
 

 

NEJLEPŠÍ VÝSLEDKY BEZ PLÝTVÁNÍ

Program Auto Care vám zajistí ty nejlepší výsledky bez plýtvání. Pokročilý algoritmus vypočítá a automaticky nastaví nejvhodnější program, který přizpůsobí prací prostředek, vodu a čas podle vláken a náplně.
 

 

ŠPIČKOVÁ ÚČINNOST

Řízení spotřeby není žádný problém. KG Mode Plus, nový inteligentní algoritmus, upravuje spotřebu vody, energie a délku času podle aktuální náplně pro optimální výkon za jakýchkoli podmínek praní.
 

 

HLOUBKOVÁ DEZINFEKCE PRÁDLA

Získejte špičkovou hygienu a prádlo zbavené alergenů s cyklem Allergy Care Pro. Tento program kombinuje parní účinek s výkonným mácháním při současném zvýšení teploty na 60°C a jejího zachování po delší dobu, pro odstranění znečišťujících látek a alergenů až z 99,9 %. Účinek tohoto cyklu nese certifikaci organizace British Allergy Foundation.
 

 

UŽ ŽÁDNÉ CHYBY PŘI PRANÍ

Díky funkci Scan to Care můžete zapomenout na všechny štítky na oblečení! Stačí je vyfotit a vytvořit si svůj virtuální šatník. Aplikace hOn shromáždí a uloží všechny vaše pokyny k praní prádla a navrhne nejlepší program, který se o ně postará.
 

 

VŽDY ČERSTVĚ VYPRANÉ PRÁDLO

Pečujte o své oblečení a osvěžte vlákna pomocí programu Steam Care Pro. V bubnu se šíří intenzivní proud páry, který odstraňuje pachy a změkčuje vlákna.
 

 

EFEKTIVNÍ PRACÍ SÍLA

Power Care System vytváří dokonalou směs vody a pracího prostředku a rozšiřuje ji přímo v bubnu, což zajišťuje profesionální výsledky i při nižších teplotách pro lepší praní.
 

 

PERFEKTNÍ VÝSLEDKY ZA KRATŠÍ DOBU

Mějte vypráno během chvilky. Technologie Active Balance umožňuje optimalizaci odstřeďování pro dosažení dokonalých výsledků máchání a zároveň snižuje dobu praní a vibrace.
 

 

KOMPLETNÍ PĚČE O VAŠE OBLEČENÍ

Postarejte se o své oblíbené oblečení s novou pračkou s předním plněním a zachovejte kvalitu vláken po delší dobu díky kompletní sadě pečujících cyklů, které jsou určeny pro všechny typy oděvů.
 

 

UŽITEČNÝ DOPLŇKOVÝ OBSAH

Vylepšete prací výkon s aplikací hOn: získejte přístup k více než 60 speciálním cyklům, získejte užitečné tipy pro praní a sledujte spotřebu své pračky pro ještě vyšší účinnost.Spravujte a ovládejte své pračky na dálku pomocí chytrého systému s novou interaktivní aplikací ve svém telefonu a dostávejte plánované aktualizace údržby.
 
 
 

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz