Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Elektro » Velké domácí spotřebiče » Chladničky » Vestavné chladničky monoklimatické » LIEBHERR IRc 3950 Vestavná chladnička monoklimatická, 137 l, C

LIEBHERR IRc 3950 Vestavná chladnička monoklimatická, 137 l, C

Pro objednávku nás prosím kontaktujte na obchod@jihoceskeelektro.cz
Číslo výrobku:
994786451
Číslo karty:
994786451
EAN:
4016803091813
Výrobce:
Naše cena s DPH:
32.990 Kč
Naše cena bez DPH:
27.262,94 Kč
Termín dodání:
není skladem
Energetická třída:
C
Objem chladničky:
137
Výška (cm):
87.4
Šířka (cm):
56
Hloubka (cm):
55

Popis výrobku

LIEBHERR IRc 3950

Vestavná chladnička monoklimatická

Rozměry (cm): 87.40 - 89.00/56.00 - 57.00/55.00, Čistý objem celkem (l): 137, Čistý objem chlad. části celkem (l): 137, C, Spotřeba el. energie za 365 dní (kW/h): 60, Hlučnost (dB): 29, Počet chlad. okruhů: 1, Hmotnost (kg): 57

 

Hlavní parametry

  • Úspornost: C
  • Barva: bílá
  • Výška (cm): 87.40
  • Šířka (cm): 56.00
  • Hloubka (cm): 55.00
  • Hmotnost přístroje včetně obalu (kg): 57.10
  • Spotřeba elektrické energie za 365 dní: 60.00
  • Hlučnost (dB): 29.00
  • Počet chladicích okruhů: 1
  • Čistý objem celkem (l): 137
  • Čistý objem lednice (l): 137.00

 

 

 

EasyFresh

Naše přihrádka EasyFresh zaručuje ve vaší domácnosti čerstvost jako na trhu. Ať už nebalené ovoce, zelenina nebo plodiny: vše je zde optimálně uloženo. Díky těsnému uzávěru zvyšují potraviny vlhkost vzduchu v přihrádce. Potraviny tak zůstanou dlouho čerstvé.

SmartDeviceBox jako dovybavení

Chcete být vybaveni na budoucnost inteligentní domácnosti? Váš Liebherr vám rád pomůže: Můžete jej dovybavit zařízením SmartDeviceBox, který uvede váš Liebherr na internet. SmartDeviceBox lze nainstalovat v několika jednoduchých krocích a již dnes vám otevře celý svět digitálních možností.

Displej Touch & Swipe

Váš Liebherr vás bude poslouchat na pokyn prstu: Díky displeji Touch & Swipe budete svoji chladničku obsluhovat intuitivně a velmi snadno. Funkce, jako „SuperCool“, jednoduše zvolíte klepnutím a přejetím prstem na barevném displeji. Stejně snadno můžete regulovat teplotu. Co když displej právě neovládáte? Pak vám bude ukazovat skutečnou teplotu.

SoftSystem

Od snídaně až po půlnoční svačinu – existuje mnoho důvodů pro otevření a zavření chladničky. A s vaším spotřebičem Liebherr je to opravdu zábava: Díky SoftSystemu se dvířka chladničky jemně tlumeně a bezpečně, stejně jako příjemně lehce a tiše zavírají. Láhve uložené ve vnitřních dveřích zůstávají bezpečně stát – nic nedrnčí ani se nehýbe.

UltraSilent

O tomto spotřebiči Liebherr jste určitě ještě nikdy neslyšeli – jednoduše proto, že je tak tichý jako téměř žádná jiná chladnička: Díky své konstrukci, která tlumí hluk, je téměř „neslýchaně“ tichý. Díky vysoké míře absence hluku nastavuje nová měřítka i ve srovnání s nejtiššími chladničkami.

LED stropní osvětlení

LED stropní osvětlení osvětluje vnitřní prostor seshora – pro dobrý přehled o vašich potravinách. Extra světelný bod: LED jsou umístěny před skleněnými deskami, aby byla dobře osvětlena i plná chladnička.

Dělitelná skleněná deska

Pokud v chladničce skladujete karafu nebo vysoké nádoby, nemusíte k tomu účelu odstraňovat hned celou skleněnou desku. Proč také? K dispozici je dělitelná skleněná deska: Jednoduše zasunete přední polovinu skleněné desky pod její zadní polovinu. Vpředu tak můžete postavit větší nádoby a stále budete mít dostatek místa pro další potraviny.

Komfortní nastavení výšky skleněných desek

Chcete dát do chladničky velkou nádobu? Pak si jednoduše upravte výšky zasunutí skleněných desek. Díky komfortnímu nastavení výšky to lze provést rychle a přesně podle vašich potřeb – dokonce i s potravinami uloženými na deskách.

Nastavení jazyka

Od této chvíle si budete se svým spotřebičem Liebherr dobře rozumět: Protože bude mluvit vaším jazykem. Umožňuje to variabilní nastavení jazyka. Při spuštění spotřebiče si jednoduše na displeji vyberte jeden ze dvanácti jazyků – a ovládejte svůj Liebherr v požadovaném jazyce.

CleaningMode

Až dosud jste se při čištění chladničky museli rozhodnout: Vypnout ji kvůli úspoře energie? Nebo ji nechat zapnutou pro lepší osvětlení? CleaningMode vás zbaví tohoto dilematu: Chlazení se vypne, ale osvětlení zůstane zapnuté. Tak budete svůj Liebherr čistit zcela v klidu.

EnergySaver

Chcete uspořit energii a současně i peníze? Váš Liebherr vám přitom pomůže – pomocí režimu úspory energie. Když aktivujete EnergySaver, zvýší se standardní teplota o dva stupně. Váš Liebherr tak bude potřebovat ještě méně elektrického proudu – a vaše potraviny zůstanou optimálně čerstvé.

Zámek displeje

Světelný displej je magnetem pro dětské ruce – to ví i váš Liebherr. Proto je tu zámek displeje: Spolehlivě zabraňuje neúmyslné změně nastavení vaší chladničky. Zámek displeje můžete samozřejmě také jednoduše deaktivovat.

PartyMode

Nyní mohou přijít hosté – o dobrou náladu se během večírku postará i váš spotřebič Liebherr. V režimu PartyMode jsou aktivovány funkce jako SuperCool a SuperFrost. Po 24 hodinách se váš Liebherr automaticky vrátí zase do svého normálního režimu.

Alarm při výpadku proudu

Váš Liebherr je skutečný anděl strážný vašich potravin: V případě výpadku proudu spolehlivě spustí alarm. Ten pak nejenom uslyšíte, ale také ho můžete vidět. Na displeji se zobrazuje nejvyšší dosažená teplota v mrazicím oddíle. Nikdy však nebudete zbytečně alarmováni: Pokud se teplota v případě krátkého výpadku proudu kriticky nezvýší, alarm zůstane vypnutý.

HolidayMode

Chystáte se odcestovat? Pak pošlete na dovolenou i svůj Liebherr: V režimu HolidayMode je vypnutý ventilátor a SuperCool a vaše chladnička reguluje teplotu na +15 ° C. Šetří se tak elektřina a přesto se předchází nepříjemnému zápachu. Mrazicí oddíl zůstane samozřejmě zapnutý.

SuperCool

Chcete, aby vaše chladnička udržovala ideální teplotu, i když jste do ní právě vložili zboží nakoupené na slunci na trhu? To je přesně případ pro SuperCool: Jakmile se funkce jednou aktivuje, tak váš Liebherr zvýší svůj výkon, dokud čerstvé potraviny nebudou stejně chladné jako ostatní obsah. Potom se SuperCool automaticky vypne – nejpozději však po 12 hodinách.

Dveřní alarm

Dveřní alarm u vašeho spotřebiče Liebherr zajišťuje, že nebudete spotřebovávat zbytečnou energii a nezkazí se vám potraviny: Jakmile jsou dveře chladničky otevřené příliš dlouho, upozorní vás – pulzujícím světlem a varovným zvukovým signálem. Co znamená "příliš dlouho", rozhodnete však sami: V závislosti na nastavení se dveřní alarm spustí po 1, 2 nebo 3 minutách.

SabbathMode

Při Sabbathu jsou zastaveny všechny aktivity – to platí i pro elektrická zařízení. Na to bere váš Liebherr ohled. V SabbathMode je vypnuto celé osvětlení chladničky, stejně jako všechny zvukové signály a displej. SabbathMode se deaktivuje po 80 hodinách.

Polička na 3 láhve

Nyní budou vaše láhve tam, kde mají být: V poličce na 3 láhve čekají láhve ve vaší chladničce na své použití v bezpečné poloze naležato. Polička na láhve se vejde na jakoukoliv skleněnou desku a je proto velmi flexibilní. A pokud potřebujete místo využít jinak, jednoduše poličku z chladničky vyjmete.

VarioBoxy

Kde je balíček droždí? Kde je tuba s hořčicí? Abyste v chladničce našli i drobnosti, jsou tu pro vás VarioBoxy: Zajišťují přehled a pořádek ve vnitřních dveřích. Díky jejich průhlednosti okamžitě uvidíte, co je uvnitř. Boxy se snadno vytahují – a díky zarážce výsuvu je zaručeno, že nic nespadne na podlahu.

Dóza na máslo

I na dózu na máslo můžete klást vysoké nároky: Dóza by měla být nadčasově krásná a měla by dokonale zapadnout do vnitřních dveří chladničky. Přes průhledné víko vždy uvidíte, kolik másla zbývá. Víko a spodní díl, které lze mýt v myčce, do sebe navíc bezpečně zapadnou, takže dózu můžete nosit jednou rukou za víko.

Misky na vejce 2v1

Máte rádi slepičí vejce? Vaše chladnička Liebherr také – proto má misky na vejce 2v1. Ty nabízí prostor nejen pro až 20 slepičích vajec, ale také pro 24 křepelčích vajec. Misky na vejce se skládají z vnější a vnitřní části, které lze do sebe variabilně zasouvat. Otočením misky se perforují křepelčí vejce.

Vyměnitelné těsnění dveří 

Domníváte se, že byste po několika letech měli vyměnit těsnění dveří u svého spotřebiče Liebherr? Můžete to úplně snadno udělat sami: Vyměnitelné těsnění dveří lze demontovat v několika jednoduchých krocích – a stejně snadno lze znovu nasadit nové těsnění. Takto bude i tato část chladničky vždy bez poskvrnky a hygienicky čistá.
 
 
 
 

Výkon a spotřeba

Energetická třída C
Spotřeba energie za 24 h 0,164 kWh / 24 h
Spotřeba energie za rok 60 kWh/a
Klimatická třída SN-T
Úroveň hluku 29 dB
Třída emisí hluku A
Napětí 220-240 V ~
Frekvence 50-60 Hz
Příkon 1,2 A

 

Ovládání a funkce

Počet teplotních zón 1
Počet regulovatelných chladicích okruhů 0
Dětská pojistka
Teploměr Chladicí část
SuperCool v1 FTR-35 Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Alarm při výpadku proudu
Alarm výpadku spotřebiče Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Dveřní alarm chladicí části Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Dveřní alarm mrazicí části
AlarmLightAmplifier Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
CleaningMode Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
EnergySaver Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Nastavení jazyka
NightMode Nastavitelné v aplikaci
SabbatdMode Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Zámek displeje Nastavitelné na spotřebiči
HolidayMode Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
SmartDevice Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
PartyMode Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
SmartDeviceBox Možnost dodatečné montáže

 

Chladící část

Einstellbarer Temperaturbereich Kühlteil +2 °C až +9 °C
Vnitřní osvětlení chladicí části EasyFresh
Proces odmrazování automatický
Chlazení cirkulujícím vzduchem
Filtr FreshAir
Systém vysouvacích zásuvek v chladicí části
SoftSystem SoftSystem
Vnitřní osvětlení chladící část LED stropní osvětlení
Počet úložných ploch chladící části 5
Z toho dělitelných 1
z toho výškově přestavitelné 4
VarioSafe
Skladování lahví 3místná police na láhve
Box na láhve 1
VarioBox Výsuvné
Počet VarioBoxu 2
Dóza na máslo
Přihrádka na vejce Variabilní
Dveřní odkladač Přihrádka na láhve a konzervy
Výškově nastavitelná police na vnitřní straně dveří Nastavitelné po krocích
Výsuvný vozík

 

Design a materiály

Suchý zadní panel
Zadní stěna ze suchého materiálu
Vnitřní dekor dveří
Design ukládacích boxů ve dveřích Premium GlassLine
Materiál odkládacích poliček ve dveřích Sklo s lištou z ušlechtilé oceli
Materiál odkládací plochy, chladící část Sklo

 

Konstrukce a instalace

Druh montáže s možností integrace
Montáž dveří Pevné dveře
Max. hmotnost dveří kuchyňské linky 16
Směr otevírání dveří Pravý vyměnitelný
Změna strany otvírání dveří Lze oboustranně
Úhel otevření dveří 115°
Dveřní těsnění Vyměnitelné
Výškově nastavitelné nohy 2
Nivelační lišty
Počet nivelačních lišt 0
Odvětrání Větrání v nábytku
Řízení 2,4“ TFT displej barevný, displej Touch & Swipe
Typ konektoru Euro
Přívodní kabel (délka) 2.200 mm

 

Specifikace

Rozměry výklenku výška/šířka/hloubka 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
Výška / šířka / hloubka (s obalem) 931,0 / 572,0 / 622,0 mm
Rozměry 87,2 / 55,9 / 54,6 cm
Váha (bez obalu) 53,90 kg
Váha (s obalem) 57,10 kg
Celkový objem 137 l
Objem chladicích částí 137 l
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz