Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Elektro » Velké domácí spotřebiče » Mrazničky » LIEBHERR FNe 5026 Šuplíková mraznička, 239 l, E, Bílá, Nofrost

LIEBHERR FNe 5026 Šuplíková mraznička, 239 l, E, Bílá, Nofrost

Pro objednávku nás prosím kontaktujte na obchod@jihoceskeelektro.cz
Číslo výrobku:
992367651
Číslo karty:
992367651
EAN:
4016803056010
Výrobce:
Naše cena s DPH:
20.990 Kč
Naše cena bez DPH:
17.346,14 Kč
Termín dodání:
není skladem
Barva:
Bílá
Energetická třída:
E
Objem mrazničky:
239
Výška (cm):
165.5
Šířka (cm):
59.7
Hloubka (cm):
67.5
NO FROST(automatické odmrazování):
Ano

Popis výrobku

LIEBHERR FNe 5026

Šuplíková mraznička

BluPerformance, NoFrost, Rozměry (cm): 165.50/59.70/67.50, Čistý objem celkem (l): 239, Čistý objem mraz. část (l): 239, E, Spotřeba el. energie za 365 dní (kW/h): 234, Hlučnost (dB): 38, Počet chlad. okruhů: 1, Doba skladování při výpadku proudu (h): 16, Hmotnost (kg): 63

 

 

NoFrost

Když otevřete mrazničku, chcete vidět zmrazené potraviny – ale rozhodně ne led nebo námrazu. NoFrost chrání mrazicí prostor před nechtěnou námrazou, která spotřebovává hodně drahé energie. NoFrost znamená: Už žádné pracné a časově náročné rozmrazování mrazničky, více času na jiné věci – a navíc úspora peněz.

SmartDeviceBox jako dovybavení

Chcete být vybaveni na budoucnost inteligentní domácnosti? Váš Liebherr vám rád pomůže: Můžete jej dovybavit zařízením SmartDeviceBox, který uvede váš Liebherr na internet. SmartDeviceBox lze nainstalovat v několika jednoduchých krocích a již dnes vám otevře celý svět digitálních možností.

Dotykový displej

Opravdu se vás dotkne: Dotykový displej vám umožní jednoduše a intuitivně ovládat váš Liebherr. Na displeji jsou přehledně uspořádány všechny funkce. Lehkým poklepáním prstem můžete například snadno volit funkce nebo kontrolovat aktuální teplotu vaší chladničky.

Bílá

Jednoduché, klasické, velmi kvalitní: Díky svému leskle bílému lakovanému povrchu se spotřebiče Liebherr dokonale hodí do decentního prostředí – a zůstávají navzdory trendům a módním vlnám nadčasové, krásné a funkční. Bílé povrchy jsou odolné a snadno se čistí. Aby váš spotřebič Liebherr zůstal po mnoho let stejně krásný, jako je dnes.

Zapuštěný úchyt

Mimořádné a funkční: Díky průběžnému svisle a ergonomicky umístěnému zapuštěnému úchytu se spotřebič velmi snadno otevírá. Moderní a puristický design navíc umožňuje dokonalou integraci do kuchyně bez úchytů.

InteriorFit

Doveďte puristický design své kuchyně k dokonalosti: Naše chladničky přesně zapadnou do výklenku o hloubce 60 cm. Pouze dveře vyčnívají v definované vzdálenosti a umožňují optimální přístup k zapuštěnému úchytu nebo pákové rukojeti. Vaše kuchyň tak bude trvale upoutávat pozornost – se spotřebičem Liebherr jako ústředním designovým prvkem.

Soklový koncept

Vaše chladicí zařízení by mělo být výkonné a komfortní, ale zároveň i udržitelné? Pak je pro vás spotřebič Liebherr jako stvořený. Neboť díky naší technologii BluPerformance se stává dokonalým: Nabízí extra velký objem i chladicí výkon. Přitom však odebírá velmi málo elektrické energie. A poslechněte si to: Neslyšíte téměř nic. Váš spotřebič Liebherr je totiž navzdory svému výkonu extrémně tichý.

Silent

Co byste rádi ve své kuchyni slyšeli? Prskání, smích, hudbu? Jedno určitě ne: svoji chladničku. Ta má tak tichou povahu, že ji není téměř slyšet. Jejím tajemstvím je moderní vnitřní život. Všechny komponenty jsou technicky a mechanicky navzájem sladěné. To se dobře poslouchá, že?

SpaceBox

Do vašeho spotřebiče uložíte také „velké“ věci: Neboť krůta XL nebo několikapatrový zmrzlinový dort prostě vyžadují více místa. Pro tyto případy má váš spotřebič SpaceBox: Svou velkorysou výškou 250 mm nabízí mnoho přídavného prostoru, i pro mražení velkých potravin. A to vám pomůže při flexibilním uchovávání zásob.

FrostProtect

Ne všechny mrazničky jsou umístěny ve vytápěné místnosti – některé stojí v chladných garážích a přístavcích. Dobře, že je váš spotřebič Liebherr na takto chladné prostředí dobře připraven: Neboť všechny komponenty jsou navrženy pro okolní teploty až do −15 °C a zaručují tak provoz.

Zásuvka s komfortní funkcí naklápění

Horní zásuvka v mrazničce je často považována za tajuplné místo, protože do ní prostě není dobře vidět. Řešením je zde výklopná zásuvka, která se díky mírnému sklonu dolů snadno otevírá: Máte tak vždy dokonalý přehled. Usnadňuje vkládání a vyjímání zmražených potravin. A díky dorazu vysunutí zásuvka nikdy nevypadne.

EnergySaver

Chcete uspořit energii a současně i peníze? Váš Liebherr vám přitom pomůže – pomocí režimu úspory energie. Když aktivujete EnergySaver, zvýší se standardní teplota o dva stupně. Váš Liebherr tak bude potřebovat ještě méně elektrického proudu – a vaše potraviny zůstanou optimálně čerstvé.

PartyMode

Nyní mohou přijít hosté – o dobrou náladu se během večírku postará i váš spotřebič Liebherr. V režimu PartyMode jsou aktivovány funkce jako SuperCool a SuperFrost. Po 24 hodinách se váš Liebherr automaticky vrátí zase do svého normálního režimu.

SuperFrost

Chcete čerstvé potraviny zmrazit tak, aby si zachovaly vitamíny? Jednoduše aktivujte SuperFrost – a mrazicí oddíl zvýší svůj chladicí výkon. Teplota tak zůstane konstantní, i když do něj vložíte nezmrazené potraviny. SuperFrost zároveň šetří energii: Pokud funkci nevypnete ručně, deaktivuje se automaticky po 65 hodinách.

Zámek displeje

Světelný displej je magnetem pro dětské ruce – to ví i váš Liebherr. Proto je tu zámek displeje: Spolehlivě zabraňuje neúmyslné změně nastavení vaší chladničky. Zámek displeje můžete samozřejmě také jednoduše deaktivovat.

BottleTimer

Znáte to? Dáte láhev vína do mrazničky, aby se rychle ochladila – a zapomenete ji tam. S BottleTimer se to už nikdy nestane: Aktivací funkce SuperFrost zajišťuje mimořádně rychlé chlazení. A jakmile má láhev optimální teplotu, váš Lieberr vám prostřednictvím aplikace připomene, že ji máte vyjmout z mrazničky.

Dveřní alarm

Dveřní alarm u vašeho spotřebiče Liebherr zajišťuje, že nebudete spotřebovávat zbytečnou energii a nezkazí se vám potraviny: Jakmile jsou dveře chladničky otevřené příliš dlouho, upozorní vás – pulzujícím světlem a varovným zvukovým signálem. Co znamená "příliš dlouho", rozhodnete však sami: V závislosti na nastavení se dveřní alarm spustí po 1, 2 nebo 3 minutách.

SabbathMode

Při Sabbathu jsou zastaveny všechny aktivity – to platí i pro elektrická zařízení. Na to bere váš Liebherr ohled. V SabbathMode je vypnuto celé osvětlení chladničky, stejně jako všechny zvukové signály a displej. SabbathMode se deaktivuje po 80 hodinách.

VarioSpace

Chtěli byste bezpečně uložit několikapatrový zmrzlinový dort až do letní párty? Pro mrazničku Liebherr to není problém: Ta totiž ví, že je někdy prostě potřeba více místa. Díky systému VarioSpace můžete jednotlivé mrazicí zásuvky a spodní skleněné dělicí přepážky (pouze u spotřebičů řady Peak) jednoduše vyjmout, a vida – hned je k dispozici extra vysoký úložný prostor!

Mrazicí deska

Má být vaše zmrazené bobulovité ovoce po rozmrazení čerstvé a křupavé – a ne vypadat jako kompot? Pro takovéto citlivé potraviny je ideální mrazicí deska: Ovoce a bylinky rozprostřené po celé plastové desce rychle zmrznou, aniž by se pomačkaly. Mrazicí desku můžete snadno zavěsit do zásuvky v mrazničce a poté zase celou vyjmout.
 
 
 

Výkon a spotřeba

Energetická třída E
Spotřeba energie za 24 h 0,641 kWh / 24 h
Spotřeba energie za rok 234 kWh/a
Klimatická třída SN-T
Úroveň hluku 38 dB
Třída emisí hluku C
Příkon 1,3 A 264,6 W
Napětí 220-240 V ~
Frekvence 50-60 Hz
Z toho 4hvězdičková mrazící část 238,8 l

 

Ovládání a funkce

Řízení Monochromatický LC displej, dotykový displej
Počet teplotních zón 1
Počet regulovatelných chladicích okruhů 1
VarioTemp
Teplomer Mrazicí část
SuperFrost v1 FTR-42 Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Alarm při výpadku proudu Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Alarm výpadku spotřebiče Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Dveřní alarm mrazicí části Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
AlarmLightAmplifier
BottleTimer Nastavitelné v aplikaci
CleaningMode
EnergySaver Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
IceCubeTimer
IceCubeTimer
NightMode
SabbatdMode Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Teplotní alarm mrazicí části Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Zámek displeje Nastavitelné na spotřebiči
HolidayMode
SmartDevice Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
PartyMode Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
SmartDeviceBox Možnost dodatečné montáže

 

Mrazící cást

Rozsah teploty mrazící cást -15 °C až -28 °C
Technologie chlazení NoFrost
Proces odmrazování automatický
Mrazicí kapacita 24 h podle GS * 17,00 kg / 24 h
Zásuvky v mrazící cásti 6
z toho na teleskopických výsuvech 0
FrostSafe Zcela uzavřené zásuvky s průhlednou přední stěnou
Systém výsuvných zásuvek v mrazicí části Integrované vedení zásuvek
Zásuvka s komfortní funkcí naklápění
Vnitrní osvetlení mrazící cást
VarioSpace
SpaceBox
IceMaker Ne
Osvětlení přihrádky IceMaker
EasyTwist-Ice
IceTower
Miska na ledové kostky Miska na kostky ledu
Počet misek na kostky ledu 1
Počet vodních filtrů 0
Počet akumulátorů chlazení 0
Zmrazovací podnos 1
Pocet hvezdicek 4
Doba skladování při poruše podle GS * 16 h

 

Design a materiály

InteriorFit
Materiál dveří Ocel
Materiál přestavitelných polic v mrazicí části
Barva bílá
Madlo Zapuštěné madlo (oboustranné, svislé, průběžné)

 

Konstrukce a instalace

EasyOpen
Pomocné zavírací
Smer otevírání dverí Pravý vyměnitelný
Změna strany otvírání dveří Lze oboustranně
Úhel otevrení dverí 115°
Dveřní těsnění Vyměnitelné
Výškově nastavitelné nohy 2
Transportní madla vpredu a vzadu
Transportní kolecka vzadu
Odvetrání Přední větrání
Typ konektoru Euro
Přívodní kabel (délka) 2.100 mm

 

Specifikace

Vnější rozměry (V/Š/H) 165,5 / 59,7 / 67,5 cm
Výška / šířka / hloubka (s obalem) 1.729,0 / 615,0 / 767,0 mm
Váha (bez obalu) 59,2 kg
Váha (s obalem) 63,4 kg
Celkový objem 238 l
Objem mrazicích přihrádek 239 l
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz