Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Elektro » Velké domácí spotřebiče » Chladničky » Chladničky kombinované s mrazničkou dole » LIEBHERR CBNstd 578i Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole, 256/103 l, E, NF, Nerez

LIEBHERR CBNstd 578i Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole, 256/103 l, E, NF, Nerez

63.490 Kč
ks
Číslo výrobku:
992641351
Číslo karty:
992641351
EAN:
4016803057598
Výrobce:
Naše cena s DPH:
63.490 Kč
Naše cena bez DPH:
52.468,14 Kč
Termín dodání:
POSLEDNÍ KUSY U VÝROBCE
Barva:
Nerez
Energetická třída:
D
Objem chladničky:
256
Objem mrazničky:
103
Výška (cm):
201.5
Šířka (cm):
59.7
Hloubka (cm):
67.5
NO FROST(automatické odmrazování):
Ano

Popis výrobku

LIEBHERR CBNstd 578i

Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole

BluPerformance, BioFresh, NoFrost, Rozměry (cm): 201.50/59.70/67.50, Čistý objem celkem (l): 359, Čistý objem chlad. části celkem (l): 256, Čistý objem mraz. část (l): 103, D, Spotřeba el. energie za 365 dní (kW/h): 225, Hlučnost (dB): 34, Počet chlad. okruhů: 2, Doba skladování při výpadku proudu (h): 20, Hmotnost (kg): 95

 

Hlavní parametry

  • BluPerformance: ano
  • Biofresh: ano
  • Nofrost: ano
  • Úspornost: D
  • Barva: nerez
  • Výška (cm): 201.50
  • Šířka (cm): 59.70
  • Hloubka (cm): 67.50
  • Hmotnost přístroje včetně obalu (kg): 94.50
  • Spotřeba elektrické energie za 365 dní: 225.00
  • Hlučnost (dB): 34.00
  • Počet chladicích okruhů: 2
  • Doba skladování při výpadku proudu (h): 20
  • Čistý objem celkem (l): 359
  • Čistý objem lednice (l): 256.00
  • Čistý objem mrazáku (l): 103.00
  • Zmrazovací kapacita za 24 h(kg): 10

 

 

 

BioFresh s HydroBreeze

Chtěli byste chladit ovoce a zeleninu jako profesionálové? HydroBreeze vás nadchne: Studená mlha v kombinaci s teplotou v přihrádce těsně nad 0 °C potraviny mimořádně povzbudí a jsou pak déle trvanlivé. A mlha vytváří vizuální wow efekt. HydroBreeze se aktivuje každých 90 minut na 4 sekundy a při otevření dveří na 8 sekund.

Fish & Seafood-Safe

Milujete ryby? Ve vaší chladničce Liebherr zůstanou čerstvé! Neboť v přihrádce na ryby a mořské plody můžete tyto potraviny skladovat při optimální teplotě −2 °C stejně profesionálně jako u prodejce ryb. Velikost zóny s teplotou −2 °C můžete libovolně upravovat – a ve zbývajícím prostoru skladovat například maso a mléčné výrobky při optimální teplotě 0 °C. Ukazatel LED přitom indikuje, že je zóna −2 °C právě aktivní.

NoFrost

Když otevřete mrazničku, chcete vidět zmrazené potraviny – ale rozhodně ne led nebo námrazu. NoFrost chrání mrazicí prostor před nechtěnou námrazou, která spotřebovává hodně drahé energie. NoFrost znamená: Už žádné pracné a časově náročné rozmrazování mrazničky, více času na jiné věci – a navíc úspora peněz.

Přihrádka na ovoce a zeleninu

Křupavý salát nebo jahody: Nejcitlivější potraviny si zaslouží zvláštní místo, aby zůstaly déle čerstvé: Přihrádky BioFresh. V přihrádce na ovoce a zeleninu se teplota blíží 0 °C. V kombinaci s vlhkostí vzduchu, která v této přihrádce převládá, a díky jejímu těsnému uzavření je zde nebalenému ovoci a zelenině obzvláště dobře. Nemusíte nic nastavovat.

DuoCooling

DuoCooling díky dvěma zcela odděleným chladicím okruhům zajišťuje, že nedochází k žádné výměně vzduchu mezi chladicím a mrazicím oddílem. Potraviny se tak nevysušují, ani se nepřenáší žádný zápach. A to znamená: méně vyhazovat, méně nakupovat, ale více ušetřit a užívat si.

Integrovaný SmartDeviceBox

Váš Liebherr je v kuchyni – ale pokud chcete, může být také kdykoli na internetu: Integrovaný SmartDeviceBox otevírá dveře všem výhodám Smart Home. Jednoduše zastrčte do zásuvky, zapněte a připojte svůj Liebherr k síti přes WLAN.

Osvětlení pro příjemnou atmosféru

Světlo vytváří speciální designové akcenty – i ve vaší chladničce: pomocí našeho osvětlení pro příjemnou atmosféru. Obvodové osvětlení vytváří v interiéru jedinečné akcenty. A společně se zadní stěnou v designu SmartSteel a vysoce lesklým černým ventilátorem vytváří prostředí s jedinečnou atmosférou.

LightTower

Optimálně osvětlený vnitřní prostor vás potěší: Světla LightTower ukáží potraviny v tom nejlepším světle a jsou umístěna tak, aby osvětlila vždy celou plochu vaší plné chladničky. Jelikož jsou světla LightTower integrována do bočních stěn, zůstane navíc dostatek prostoru pro vaše potraviny.

Displej Touch & Swipe

Váš Liebherr vás bude poslouchat na pokyn prstu: Díky displeji Touch & Swipe budete svoji chladničku obsluhovat intuitivně a velmi snadno. Funkce, jako „SuperCool“, jednoduše zvolíte klepnutím a přejetím prstem na barevném displeji. Stejně snadno můžete regulovat teplotu. Co když displej právě neovládáte? Pak vám bude ukazovat skutečnou teplotu.

Dotykový displej o velikosti 2,4"

Jasná oznámení šetří čas: Proto je váš spotřebič Liebherr vybaven displejem typu Touch & Swipe o velikosti 2,4 palce, který je umístěn přímo vpředu ve dveřích. Jeho prostřednictvím můžete kdykoli zjistit informace o stavu spotřebiče a změnit jeho nastavení. Displej typu Touch & Swipe je zapuštěný v jedné rovině s přední plochou dveří. Díky vysoce kvalitním materiálům a černě lesklému povrchu dokonale splývá s celkovým vzhledem vašeho spotřebiče Liebherr.

SmartSteel

Povrchy SmartSteel podtrhují vzhled špičkové kvality vašeho spotřebiče Liebherr, který se tak stává opravdovým designovým prvkem. Horizontální broušení nechává nerezový materiál dokonale vyniknout a dodává povrchu hedvábný lesk a příjemný pocit na dotyk. Povrchová úprava odolná vůči otiskům prstů snižuje viditelnost otisků prstů a umožňuje snadné čištění.

SmartSteel ve vnitřním prostoru

SmartSteel na vnitřních dveřích a zadní stěně dodá vašemu spotřebiči Liebherr elegantní vzhled. Ale SmartSteel si zamilují i vaše potraviny: Nerezová ocel je totiž pro potraviny bezpečná a hygienická. SmartSteel také snižuje viditelnost otisků prstů, díky čemuž je pohled na spotřebič ještě krásnější.

Zadní stěna SmartSteel

Zadní stěna v elegantním SmartSteel dodá vašemu spotřebiči Liebherr atraktivní vzhled. Ale SmartSteel si zamilují i vaše potraviny: Nerezová ocel je totiž pro potraviny bezpečná a hygienická. SmartSteel také snižuje viditelnost otisků prstů, díky čemuž je pohled na spotřebič ještě krásnější.

VarioTemp

Funkce VarioTemp vám při skladování potravin v kombinované chladničce a mrazničce poskytuje velkou svobodu. Teplotu v mrazicím prostoru si totiž můžete nastavit od -2 °C do +14 °C s přesností na stupeň, takže tuto oblast můžete využít jako další chladicí zónu. Například ji můžete krátkodobě uzpůsobit k uložení nápojů a občerstvení na večírek, nebo dlouhodobě používat třeba jako sklepní přihrádku ke skladování brambor.

Zapuštěný úchyt

Mimořádné a funkční: Díky průběžnému svisle a ergonomicky umístěnému zapuštěnému úchytu se spotřebič velmi snadno otevírá. Moderní a puristický design navíc umožňuje dokonalou integraci do kuchyně bez úchytů.

InteriorFit

Doveďte puristický design své kuchyně k dokonalosti: Naše chladničky přesně zapadnou do výklenku o hloubce 60 cm. Pouze dveře vyčnívají v definované vzdálenosti a umožňují optimální přístup k zapuštěnému úchytu nebo pákové rukojeti. Vaše kuchyň tak bude trvale upoutávat pozornost – se spotřebičem Liebherr jako ústředním designovým prvkem.

SoftSystem

Od snídaně až po půlnoční svačinu – existuje mnoho důvodů pro otevření a zavření chladničky. A s vaším spotřebičem Liebherr je to opravdu zábava: Díky SoftSystemu se dvířka chladničky jemně tlumeně a bezpečně, stejně jako příjemně lehce a tiše zavírají. Láhve uložené ve vnitřních dveřích zůstávají bezpečně stát – nic nedrnčí ani se nehýbe.

SoftTelescopic

Těšte se na otvírání přihrádek BioFresh: Nejen kvůli čerstvým potravinám – ale také proto, že otevírání je tak snadné a zavírání je automatické a tlumené. Zajišťují to teleskopické kolejničky, na kterých vám přihrádky hladce pojedou naproti. A protože přihrádky úplně vyjedou, budete mít nejlepší přehled o jejich obsahu.

Systém PowerCooling

Chcete si být jisti, že bude chlad ve vaší chladničce rozdělován bezmála rovnoměrně? Zajistí vám to systém PowerCooling: Výkonný a zároveň tichý ventilátor rozděluje studený vzduch efektivně po celém chladicím prostoru.

Soklový koncept

Vaše chladicí zařízení by mělo být výkonné a komfortní, ale zároveň i udržitelné? Pak je pro vás spotřebič Liebherr jako stvořený. Neboť díky naší technologii BluPerformance se stává dokonalým: Nabízí extra velký objem i chladicí výkon. Přitom však odebírá velmi málo elektrické energie. A poslechněte si to: Neslyšíte téměř nic. Váš spotřebič Liebherr je totiž navzdory svému výkonu extrémně tichý.

SuperSilent

Pšt – pozorně poslouchejte: Váš Liebherr je tak tichý, že musíte nastražit uši, abyste ho vůbec slyšeli. Co za tím vězí? Všechny chladicí komponenty, jako kompresory, ventily, ventilátory a výparníky, jsou optimalizovány a navzájem dokonale sladěny. Takže ve své kuchyni uslyšíte jen to, co chcete.

LED osvětlení BioFresh

Kochejte se svým čerstvým ovocem a zeleninou: LED osvětlení BioFresh ukáže obsah vaší přihrádky BioFresh v tom nejlepším světle. Osvětlení je umístěno uprostřed nad přihrádkami BioFresh a na obou stranách jej doplňují LED světelné sloupky. Zasahují do nejhořejší přihrádky BioFresh a velmi jasně ji osvětlují.

VarioSafe

Přejete si přehledné místo pro drobné potraviny, jako kelímky jogurtů, sklenice s marmeládou nebo tuby? Ve své chladničce Liebherr ho naleznete: je to VarioSafe. Nejenže vytváří pořádek, ale je i velmi variabilní. Jednoduše umístíte dvoustupňově výškově nastavitelný VarioSafe do chladničky tam, kde vám to nejlépe vyhovuje.

Dveřní odkladač

Přejete si bezpečný úložný prostor pro své nápoje nebo potraviny? A chcete, aby byly přesto snadno dosažitelné? Naše výškově nastavitelné dveřní odkladače vám nabízejí obojí – díky dnům z bezpečnostního skla a lištám z nerezové oceli. A posuvný a odnímatelný držák láhví zajistí, že vaše láhve budou bezpečně stát.

Výškově nastavitelná police na vnitřní straně dveří

Využívejte celý prostor svého spotřebiče Liebherr – a to podle svých potřeb. To vám umožní výškově nastavitelné police na vnitřní straně dveří. Výšku zavěšení polic můžete kdykoli rychle a snadno změnit, takže je můžete velmi flexibilně používat k bezpečnému skladování nejrůznějších nádob a potravin.

Dělitelná skleněná deska

Pokud v chladničce skladujete karafu nebo vysoké nádoby, nemusíte k tomu účelu odstraňovat hned celou skleněnou desku. Proč také? K dispozici je dělitelná skleněná deska: Jednoduše zasunete přední polovinu skleněné desky pod její zadní polovinu. Vpředu tak můžete postavit větší nádoby a stále budete mít dostatek místa pro další potraviny.

Matné skleněné desky s ozdobnými lištami z ušlechtilé oceli

Zažijte čirou radost při každém otevření – díky matným skleněným deskám z bezpečnostního skla s nerezovými lištami. Jejich výšku lze pohodlně nastavit jediným pohybem. Díky matnému povrchu budou škrábance na skleněné desce prakticky neviditelné a deska bude vypadat i po mnoha letech elegantně a velmi kvalitně.

Komfortní nastavení výšky skleněných desek

Chcete dát do chladničky velkou nádobu? Pak si jednoduše upravte výšky zasunutí skleněných desek. Díky komfortnímu nastavení výšky to lze provést rychle a přesně podle vašich potřeb – dokonce i s potravinami uloženými na deskách.

Oddělená regulace teploty

Každá potravina – ať již zmrazená nebo chlazená – má svoji optimální teplotu. Proto má vaše kombinovaná chladnička s mrazákem oddělené chladicí okruhy: Teploty v chladicím a mrazicím oddíle tak regulujete nezávisle na sobě. V každé situaci zvolíte přesně tu teplotu, která je pro vaše potraviny nejlepší. Zcela snadno a spolehlivě.

Nastavení jazyka

Od této chvíle si budete se svým spotřebičem Liebherr dobře rozumět: Protože bude mluvit vaším jazykem. Umožňuje to variabilní nastavení jazyka. Při spuštění spotřebiče si jednoduše na displeji vyberte jeden ze dvanácti jazyků – a ovládejte svůj Liebherr v požadovaném jazyce.

CleaningMode

Až dosud jste se při čištění chladničky museli rozhodnout: Vypnout ji kvůli úspoře energie? Nebo ji nechat zapnutou pro lepší osvětlení? CleaningMode vás zbaví tohoto dilematu: Chlazení se vypne, ale osvětlení zůstane zapnuté. Tak budete svůj Liebherr čistit zcela v klidu.

EnergySaver

Chcete uspořit energii a současně i peníze? Váš Liebherr vám přitom pomůže – pomocí režimu úspory energie. Když aktivujete EnergySaver, zvýší se standardní teplota o dva stupně. Váš Liebherr tak bude potřebovat ještě méně elektrického proudu – a vaše potraviny zůstanou optimálně čerstvé.

PartyMode

Nyní mohou přijít hosté – o dobrou náladu se během večírku postará i váš spotřebič Liebherr. V režimu PartyMode jsou aktivovány funkce jako SuperCool a SuperFrost. Po 24 hodinách se váš Liebherr automaticky vrátí zase do svého normálního režimu.

SuperFrost

Chcete čerstvé potraviny zmrazit tak, aby si zachovaly vitamíny? Jednoduše aktivujte SuperFrost – a mrazicí oddíl zvýší svůj chladicí výkon. Teplota tak zůstane konstantní, i když do něj vložíte nezmrazené potraviny. SuperFrost zároveň šetří energii: Pokud funkci nevypnete ručně, deaktivuje se automaticky po 65 hodinách.
 
 
 

Výkon a spotřeba

Energetická třída D
Spotřeba energie za 24 h 0,616 kWh / 24 h
Spotřeba energie za rok 225 kWh/a
Klimatická třída SN-T
Úroveň hluku 34 dB
Třída emisí hluku B
Příkon 1,4 A 183 W
Napětí 220-240 V ~
Frekvence 50-60 Hz

 

Ovládání a funkce

Řízení 2,4“ TFT displej barevný, displej Touch & Swipe
Počet teplotních zón 3
Počet regulovatelných chladicích okruhů 2
VarioTemp
Teplomer Chladicí část, mrazicí část a přihrádka BioFresh
SuperCool Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
SuperFrost Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Dveřní alarm chladicí části Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Dveřní alarm mrazicí části Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
BottleTimer Nastavitelné v aplikaci
NightMode Nastavitelné v aplikaci
Zámek displeje Nastavitelné na spotřebiči
Ovládání Dotyk a posunutí
Řešení připojení k síti * Integriert, fest verbaut

 

Chladící část

Einstellbarer Temperaturbereich Kühlteil +3 °C až +9 °C
Regulace vlhkosti DuoCooling
Vnitřní osvětlení chladicí části BioFresh s funkcí HydroBreeze / Přihrádka na ovoce a zeleninu / Přihrádka na ryby a mořské plody
Pocet prihrádek BioFresh 2
roztažitelný na teleskopických kolejnicích
se SoftTelescopic
Vnitřní osvětlení přihrádky BioFresh LED osvětlení
Proces odmrazování automatický
Filtr FreshAir Ve ventilu
Systém vysouvacích zásuvek v chladicí části Plně vysouvací teleskopické kolejnice se samočinným zasouváním a tlumením zavírání
Vnitrní osvetlení chladící cást Oboustranný světelný panel
Počet úložných ploch chladící části 4
z toho výškově přestavitelné 3
Z toho dělitelných 1
VarioSafe
InfinitySpring
Skladování lahví Integrováno
Box na láhve 1
Pocet boxu na konzervy 1
VarioBox Výsuvné
Pocet VarioBoxu 1
Dóza na máslo
Přihrádka na vejce Variabilní
Počet systémů FlexSystem 1
Dverní odkladac Přihrádka na láhve a konzervy
Výškově nastavitelná police na vnitřní straně dveří Nastavitelné po krocích

 

Mrazící cást

Rozsah teploty mrazící cást -15 °C až -26 °C
Technologie chlazení NoFrost
Poloha mrazící cásti Dole
Proces odmrazování automatický
Mrazicí kapacita 24 h podle GS ** 10 kg / 24 h
Zásuvky v mrazící cásti 3
z toho na teleskopických výsuvech 2
FrostSafe Zcela uzavřené zásuvky s průhlednou přední stěnou
Systém výsuvných zásuvek v mrazicí části Částečně vysouvací teleskopické kolejnice
Vnitrní osvetlení mrazící cást LED osvětlení ve dveřích
Dveře 4hvězdičkové mrazicí části
Počet skleněných desek ve 4hvězdičkové mrazicí části 0
VarioSpace
SpaceBox
IceMaker Ne
Osvětlení přihrádky IceMaker
EasyTwist-Ice
IceTower
Miska na ledové kostky Miska na kostky ledu s víkem
Počet misek na kostky ledu 1
Počet vodních filtrů 0
Počet akumulátorů chlazení 2
Zmrazovací podnos 0
Doba skladování při poruše podle GS ** 20 h

 

Design a materiály

InteriorFit
Suchý zadní panel
Zadní stěna ze suchého materiálu Nerez se SmartSteel
Vnitřní dekor dveří SmartSteel
Materiál odkládacích policek ve dverích Sklo s lištou z ušlechtilé oceli
Materiál odkládací plochy, chladící cást Sklo
Materiál dveří Dveře z ušlechtilé oceli s materiálem SmartSteel
Materiál přestavitelných polic v mrazicí části Sklo
Barva nerezová ocel
Madlo Zapuštěné madlo (oboustranné, svislé, průběžné)

 

Konstrukce a instalace

Pomocné zavírací
Smer otevírání dverí Pravý vyměnitelný
Změna strany otvírání dveří Lze oboustranně
Úhel otevrení dverí 115°
Dveřní těsnění Vyměnitelné
Výškově nastavitelné nohy 2
Transportní madla vpredu a vzadu
Transportní kolecka vzadu
Odvetrání Přední větrání
Typ konektoru Euro
Přívodní kabel (délka) 2.000 mm

 

Specifikace

Vnější rozměry (V/Š/H) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
Výška / šířka / hloubka (s obalem) 2.087,0 / 615,0 / 767,0 mm
Váha (bez obalu) 89,3 kg
Váha (s obalem) 94,5 kg
Celkový objem *** 359 l
Objem chladicích částí 256 l
z toho Biofresh 96,1 l
Objem mrazicích přihrádek 103 l
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz