Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Elektro » Velké domácí spotřebiče » LIEBHERR CBNsfc 522i Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole, 218/103 l, C, NF

LIEBHERR CBNsfc 522i Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole, 218/103 l, C, NF

29.990 Kč
ks
Číslo výrobku:
993556151
Číslo karty:
993556151
Výrobce:
Naše cena s DPH:
29.990 Kč
Naše cena bez DPH:
24.783,74 Kč
Termín dodání:
POSLEDNÍ KUSY U VÝROBCE
Energetická třída:
C
Objem chladničky:
218
Objem mrazničky:
103
Výška (cm):
185.5
Šířka (cm):
59.7
Hloubka (cm):
67.5
NO FROST(automatické odmrazování):
Ano

Popis výrobku

LIEBHERR CBNsfc 522i

Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole

BluPerformance, BioFresh, NoFrost, Rozměry (cm): 185.50/59.70/67.50, Čistý objem celkem (l): 321, Čistý objem chlad. části celkem (l): 218, Čistý objem mraz. část (l): 103, C, Spotřeba el. energie za 365 dní (kW/h): 170, Hlučnost (dB): 32, Počet chlad. okruhů: 2, Doba skladování při výpadku proudu (h): 20, Hmotnost (kg): 80

 

Hlavní parametry

  • BluPerformance: ano
  • Biofresh: ano
  • Nofrost: ano
  • Úspornost: C
  • Barva: nerez - folie imitace nerezu
  • Výška (cm): 185.50
  • Šířka (cm): 59.70
  • Hloubka (cm): 67.50
  • Hmotnost přístroje včetně obalu (kg): 80.30
  • Spotřeba elektrické energie za 365 dní: 170.00
  • Hlučnost (dB): 32.00
  • Počet chladicích okruhů: 2
  • Doba skladování při výpadku proudu (h): 20
  • Čistý objem celkem (l): 321
  • Čistý objem lednice (l): 218.00
  • Čistý objem mrazáku (l): 103.00
  • Zmrazovací kapacita za 24 h(kg): 10

 

 

NoFrost

Když otevřete mrazničku, chcete vidět zmrazené potraviny – ale rozhodně ne led nebo námrazu. NoFrost chrání mrazicí prostor před nechtěnou námrazou, která spotřebovává hodně drahé energie. NoFrost znamená: Už žádné pracné a časově náročné rozmrazování mrazničky, více času na jiné věci – a navíc úspora peněz.

Přihrádka na ovoce a zeleninu

Křupavý salát nebo jahody: Nejcitlivější potraviny si zaslouží zvláštní místo, aby zůstaly déle čerstvé: Přihrádky BioFresh. V přihrádce na ovoce a zeleninu se teplota blíží 0 °C. V kombinaci s vlhkostí vzduchu, která v této přihrádce převládá, a díky jejímu těsnému uzavření je zde nebalenému ovoci a zelenině obzvláště dobře. Nemusíte nic nastavovat.

DuoCooling

DuoCooling díky dvěma zcela odděleným chladicím okruhům zajišťuje, že nedochází k žádné výměně vzduchu mezi chladicím a mrazicím oddílem. Potraviny se tak nevysušují, ani se nepřenáší žádný zápach. A to znamená: méně vyhazovat, méně nakupovat, ale více ušetřit a užívat si.

Integrovaný SmartDeviceBox

Váš Liebherr je v kuchyni – ale pokud chcete, může být také kdykoli na internetu: Integrovaný SmartDeviceBox otevírá dveře všem výhodám Smart Home. Jednoduše zastrčte do zásuvky, zapněte a připojte svůj Liebherr k síti přes WLAN.

Dotykový displej

Opravdu se vás dotkne: Dotykový displej vám umožní jednoduše a intuitivně ovládat váš Liebherr. Na displeji jsou přehledně uspořádány všechny funkce. Lehkým poklepáním prstem můžete například snadno volit funkce nebo kontrolovat aktuální teplotu vaší chladničky.

SteelFinish

Milujete ve své kuchyni chladnou eleganci? V tom případě jsou pro vás spotřebiče Liebherr s povrchem SteelFinish jako stvořené. Vertikálně kartáčovaný kolaminátový materiál se velmi podobá skutečnému nerezu. Je odolný a snadno se čistí. Elegantní vzhled dokonale doplňují boční stěny lakované stříbrnou barvou.

EasyTwist-Ice

Ať už přijdou horké letní dny, nebo pozvaní hosté: Díky výrobníku ledu EasyTwist-Ice si můžete jednoduše a rychle připravit zásobu kostek ledu – a to bez pevně připojeného přívodu vody. Jednoduše naplňte vodu do nádržky, nechejte ji zmrznout a poté jednoduchým otočením uvolněte hotové kostky ledu – a pak už vám nic nebrání v podávání chladných nápojů. Výrobník ledu EasyTwist-Ice lze jednoduše čistit a výroba kostek ledu je při jeho použití vždy hygienická.

Zapuštěný úchyt

Mimořádné a funkční: Díky průběžnému svisle a ergonomicky umístěnému zapuštěnému úchytu se spotřebič velmi snadno otevírá. Moderní a puristický design navíc umožňuje dokonalou integraci do kuchyně bez úchytů.

InteriorFit

Doveďte puristický design své kuchyně k dokonalosti: Naše chladničky přesně zapadnou do výklenku o hloubce 60 cm. Pouze dveře vyčnívají v definované vzdálenosti a umožňují optimální přístup k zapuštěnému úchytu nebo pákové rukojeti. Vaše kuchyň tak bude trvale upoutávat pozornost – se spotřebičem Liebherr jako ústředním designovým prvkem.

Systém PowerCooling

Chcete si být jisti, že bude chlad ve vaší chladničce rozdělován bezmála rovnoměrně? Zajistí vám to systém PowerCooling: Výkonný a zároveň tichý ventilátor rozděluje studený vzduch efektivně po celém chladicím prostoru.

Soklový koncept

Vaše chladicí zařízení by mělo být výkonné a komfortní, ale zároveň i udržitelné? Pak je pro vás spotřebič Liebherr jako stvořený. Neboť díky naší technologii BluPerformance se stává dokonalým: Nabízí extra velký objem i chladicí výkon. Přitom však odebírá velmi málo elektrické energie. A poslechněte si to: Neslyšíte téměř nic. Váš spotřebič Liebherr je totiž navzdory svému výkonu extrémně tichý.

SuperSilent

Pšt – pozorně poslouchejte: Váš Liebherr je tak tichý, že musíte nastražit uši, abyste ho vůbec slyšeli. Co za tím vězí? Všechny chladicí komponenty, jako kompresory, ventily, ventilátory a výparníky, jsou optimalizovány a navzájem dokonale sladěny. Takže ve své kuchyni uslyšíte jen to, co chcete.

LED stropní osvětlení

LED stropní osvětlení osvětluje vnitřní prostor seshora – pro dobrý přehled o vašich potravinách. Extra světelný bod: LED jsou umístěny před skleněnými deskami, aby byla dobře osvětlena i plná chladnička.

Dveřní odkladač

Přejete si bezpečný úložný prostor pro své nápoje nebo potraviny? A chcete, aby byly přesto snadno dosažitelné? Naše dveřní odkladače vám nabízejí obojí. Jsou výškově nastavitelné, a proto se přizpůsobí vašim potřebám. Praktický je také posuvný a odnímatelný držák lahví: Vaše láhve tak budou vždy bezpečně stát.

Výškově nastavitelná police na vnitřní straně dveří

Využívejte celý prostor svého spotřebiče Liebherr – a to podle svých potřeb. To vám umožní výškově nastavitelné police na vnitřní straně dveří. Výšku zavěšení polic můžete kdykoli rychle a snadno změnit, takže je můžete velmi flexibilně používat k bezpečnému skladování nejrůznějších nádob a potravin.

Dělitelná skleněná deska

Pokud v chladničce skladujete karafu nebo vysoké nádoby, nemusíte k tomu účelu odstraňovat hned celou skleněnou desku. Proč také? K dispozici je dělitelná skleněná deska: Jednoduše zasunete přední polovinu skleněné desky pod její zadní polovinu. Vpředu tak můžete postavit větší nádoby a stále budete mít dostatek místa pro další potraviny.

Skleněné desky s ozdobnými lištami ve vzhledu ušlechtilé oceli

Čisté, světlé a atraktivní – tento dojem budete mít při každém otevření svého spotřebiče Liebherr. To zajišťují mimo jiné transparentní skleněné desky z bezpečnostního skla. Jejich výšku můžete rychle a snadno nastavit jediným pohybem. Atraktivní vzhled dotvářejí ozdobné lišty z nerezové oceli.

Komfortní nastavení výšky skleněných desek

Chcete dát do chladničky velkou nádobu? Pak si jednoduše upravte výšky zasunutí skleněných desek. Díky komfortnímu nastavení výšky to lze provést rychle a přesně podle vašich potřeb – dokonce i s potravinami uloženými na deskách.

Oddělená regulace teploty

Každá potravina – ať již zmrazená nebo chlazená – má svoji optimální teplotu. Proto má vaše kombinovaná chladnička s mrazákem oddělené chladicí okruhy: Teploty v chladicím a mrazicím oddíle tak regulujete nezávisle na sobě. V každé situaci zvolíte přesně tu teplotu, která je pro vaše potraviny nejlepší. Zcela snadno a spolehlivě.

CleaningMode

Až dosud jste se při čištění chladničky museli rozhodnout: Vypnout ji kvůli úspoře energie? Nebo ji nechat zapnutou pro lepší osvětlení? CleaningMode vás zbaví tohoto dilematu: Chlazení se vypne, ale osvětlení zůstane zapnuté. Tak budete svůj Liebherr čistit zcela v klidu.

EnergySaver

Chcete uspořit energii a současně i peníze? Váš Liebherr vám přitom pomůže – pomocí režimu úspory energie. Když aktivujete EnergySaver, zvýší se standardní teplota o dva stupně. Váš Liebherr tak bude potřebovat ještě méně elektrického proudu – a vaše potraviny zůstanou optimálně čerstvé.
 
 
 

Výkon a spotřeba

Energetická třída C
Spotřeba energie za 24 h 0,466 kWh / 24 h
Spotřeba energie za rok 170,1 kWh/a
Klimatická třída SN-T
Úroveň hluku 32 dB
Třída emisí hluku B
Příkon 1,4 A 183 W
Napětí 220-240 V ~
Frekvence 50-60 Hz

 

Ovládání a funkce

Řízení Monochromatický LC displej, dotykový displej
Počet teplotních zón 3
Počet regulovatelných chladicích okruhů 2
VarioTemp
Teploměr Chladicí a mrazicí část
SuperCool v1 FTR-35 Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
SuperFrost v1 FTR-42 Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Alarm při výpadku proudu Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Alarm výpadku spotřebiče Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Dveřní alarm chladicí části Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Dveřní alarm mrazicí části Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
AlarmLightAmplifier Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
BottleTimer Nastavitelné v aplikaci
CleaningMode Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
EnergySaver Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
IceCubeTimer
IceCubeTimer
NightMode Nastavitelné v aplikaci
SabbatdMode Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Teplotní alarm mrazicí části Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Zámek displeje Nastavitelné na spotřebiči
HolidayMode Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
SmartDevice Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
PartyMode Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
SmartDeviceBox Integrováno

 

Chladící část

Einstellbarer Temperaturbereich Kühlteil +3 °C až +9 °C
Regulace vlhkosti DuoCooling
Vnitřní osvětlení chladicí části Přihrádka na ovoce a zeleninu
Počet přihrádek BioFresh 1
roztažitelný na teleskopických kolejnicích
se SoftTelescopic
Vnitřní osvětlení přihrádky BioFresh
Proces odmrazování automatický
Filtr FreshAir Ve ventilu
Systém vysouvacích zásuvek v chladicí části Částečně vysouvací teleskopické kolejnice
Vnitřní osvětlení chladící část LED stropní osvětlení
Počet úložných ploch chladící části 5
Z toho dělitelných 1
z toho výškově přestavitelné 4
VarioSafe
InfinitySpring
Skladování lahví Integrováno
Box na láhve 1
Počet boxu na konzervy 2
VarioBox
Počet VarioBoxu 0
Dóza na máslo
Přihrádka na vejce 10 vajec
Počet systémů FlexSystem 0
Dveřní odkladač Přihrádka na láhve a konzervy
Výškově nastavitelná police na vnitřní straně dveří Nastavitelné po krocích

 

Mrazící část

Rozsah teploty mrazící část -15 °C až -26 °C
Technologie chlazení NoFrost
Poloha mrazící části Dole
Proces odmrazování automatický
Mrazicí kapacita 24 h podle GS * 10 kg / 24 h
Zásuvky v mrazící části 3
FrostSafe Zcela uzavřené zásuvky s průhlednou přední stěnou
Systém výsuvných zásuvek v mrazicí části Zásuvka z bezpečnostního skla
Vnitřní osvětlení mrazící část
Dveře 4hvězdičkové mrazicí části
Počet skleněných desek ve 4hvězdičkové mrazicí části 0
VarioSpace
SpaceBox
IceMaker
Osvětlení přihrádky IceMaker
EasyTwist-Ice
IceTower
Miska na ledové kostky
Počet misek na kostky ledu 0
Počet vodních filtrů 0
Počet akumulátorů chlazení 0
Zmrazovací podnos 0
Sternekennzeichnung 4
Doba skladování při poruše podle GS * 20 h

 

Design a materiály

InteriorFit
Suchý zadní panel
Zadní stěna ze suchého materiálu Plast
Vnitřní dekor dveří
Materiál odkládacích poliček ve dveřích Plast
Materiál odkládací plochy, chladící část Sklo
Materiál dveří SteelFinish
Materiál přestavitelných polic v mrazicí části Sklo
Barva stříbrná
Madlo Zapuštěné madlo (oboustranné, svislé, průběžné)

 

Konstrukce a instalace

EasyOpen
Pomocné zavírací
Směr otevírání dveří Pravý vyměnitelný
Změna strany otvírání dveří Lze oboustranně
Úhel otevření dveří 115°
Dveřní těsnění Vyměnitelné
Výškově nastavitelné nohy 2
Transportní madla vpředu a vzadu
Transportní kolečka vzadu
Odvětrání Přední větrání
Typ konektoru Euro
Přívodní kabel (délka) 2.000 mm

 

Specifikace

Výška / šířka / hloubka (s obalem) 1.927,0 / 615,0 / 767,0 mm
Váha (bez obalu) 75,1 kg
Váha (s obalem) 80,3 kg
Celkový objem 321 l
Objem chladicích částí 218 l
z toho Biofresh 52,9 l
Objem mrazicích přihrádek 103 l
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz