Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Dům a zahrada » Camping a outdoor » Autochladničky » Autochladnička G21 kompresorová 60 l

Autochladnička G21 kompresorová 60 l

17.480,33 Kč
ks
Číslo výrobku:
P6390522
Číslo karty:
131623
EAN:
8595627407629
Výrobce:
Naše cena s DPH:
17.480,33 Kč
Naše cena bez DPH:
14.445,74 Kč
Termín dodání:
skladem
Hmotnost (kg):
25

Popis výrobku

Kompresorová autochladnička s objemem 60 l patří do třídy profesionálních autochladniček. Pro svůj chladicí a mrazicí výkon, nadstandardní zesílenou termoizolaci, do detailů promyšlené konstrukční i funkční řešení pro maximální spokojenost uživatelů i dlouhou životnost autochladničky.

Hlavní přednosti

  • nadstandardní zesílená termoizolace
  • kvalitní kompresor s vysokým chladicím výkonem
  • napájení z autobaterie i ze zásuvky, AC/DC, 12V/220-240V
  • inteligentní řízení výkonu, pojistka při poruše, ochrana autobaterie
  • oboustranné otevírání, ochranné prvky, vyměnitelná madla
  • praktické členění vnitřního prostoru, vyjímatelný dělený úložný box
  • vnitřní osvětlení
  • nejvyšší třída kvality - pro řidiče dálkových přeprav, karavany a obytné vozy, na loď a pro časté využívání

Proč zvolit kompresorovou autochladničku G21?

Na rozdíl od termoelektrických chladniček dokáže kompresorová autochladnička nejen uchovávat potraviny v chladu, ale umí je i rychle zmrazit až do teploty -20 °C a nastavenou teplotu dlouho udrží i v případě vypnutí nebo výpadku napájení.

Pokud se tedy chystáte pořídit přenosnou ledničku do obytného vozu, na loď, pro delší pobyty na chatě nebo častější cestování a pracovní dálkové jízdy, je kompresorová autochladnička G21 jednoznačně nejlepší volbou.

Napájení z autobaterie i ze zásuvky

Autoledničku s kompresorem můžete napájet jak z běžné elektrické zásuvky, tak z autobaterie. S chytrou ochranou proti vybití baterie se nemusíte bát, že už nenastartujete. Kompresorová autochladnička se sama vypne a díky vysoce kvalitní izolaci udrží vložené potraviny i nápoje v požadované teplotě ještě několik hodin poté.

Vnitřní chladící prostor s úložným boxem

Do kompresorové autochladničky G21 vložíte potraviny a nápoje o objemu až 50 l. Nechybí ani dvoudílný vkládací box, díky kterému budete mít v autochladničce všechny potraviny uložené přehledně a jejich chlazení/mrazení bude mnohem efektivnější.

Na dně autochladničky je i vypouštěcí ventil pro snadné čištění či vypouštění vody při rozmrazování autochladničky.

Oboustranné otevírání, ochranné prvky

Abyste autochladničku nemuseli přetáčet nebo s ní v zavazadlovém prostoru složitě manipulovat, osadili jsme ji speciálním víkem s panty na obou stranách. Otevřít ji tak podle potřeby můžete zprava i zleva.

Na rozdíl od levnějších modelů autochladniček je autochladnička G21 s výkonným kompresorem vybavena ochrannými prvky proti mechanickému poškození. Všechny rohy autochladničky mají přidané zesílené díly, které ji chrání před nárazy. V případě potřeby jsou snadno vyměnitelné, stejně jako boční výklopná madla pro pohodlné přenášení. Tato opatření zvyšují odolnost autochladničky a prodlužují její životnost.

Chladicí výkon ani případná porucha nezastaví

Mysleli jsme na všechno a pro zajištění maximální spolehlivosti autochladničky G21 jsme ji vybavili i nouzovým vypínačem Emergency override. V případě výskytu chyby elektrické kontroly bude chladnička i nadále chladit s plným chladicím výkonem. Sama dočasně vyřadí elektroniku a veškerou energii bude posílat do kompresoru.

Specifikace

  • Výkon: 63 W
  • Napětí: DC 12/24 V + AC 100-240 V
  • Objem: 60 l
  • Rozměry: 73 x 52 x 45 cm
  • Vnitřní rozměry: 55,5 x 41 x 34 cm
  • Váha: 25 kg

Obsah balení

Autochladnička 60 l

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz