Na úvod » Dům a zahrada » Domácnost » Nůž Dellinger na pečivo Bread 215 mm Carbon Fiber Octagon®
Vroubkovaný nůž, který si poradí s křupavým chlebem i vláčným pečivem. Dellinger na pečivo Bread o délce ostří 215 mm Carbon Fiber Octagon® je navržen pro krájení potravin s tvrdší kůrkou a měkkým vnitřkem. Díky čepeli z damaškové oceli VG10 (HRC 61±1) a výjimečné ergonomii zvládnete každý řez s precizností a lehkostí.
Dellinger Bread 215 mm se perfektně hodí pro krájení křupavého pečiva, měkkých buchet i tvrdších druhů ovoce jako je ananas nebo meloun. Díky vroubkovanému ostří snadno projede tvrdou kůrkou bez mačkání měkkého středu. Výborně tak nahradí běžný kuchyňský nůž a zajistí přesnost a čistý řez.
Srdcem nože je čepel z damaškové oceli VG10 s tvrdostí HRC 61±1, obklopená 66 vrstvami nerezové oceli pro maximální pevnost. Povrch Ice Hypnosis usnadňuje práci a brání přilepování. Karbonová rukojeť s černým G10 prvkem odolá vlhkosti, teplotním změnám i náročnému používání. Díky dokonalé rovnováze nůž perfektně padne do ruky a poskytne jistotu při každém pohybu.