Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Elektro » LIEBHERR RBe 5221 Chladnička s mrazícím boxem, 317/34 l, E, Bílá

LIEBHERR RBe 5221 Chladnička s mrazícím boxem, 317/34 l, E, Bílá

28.490 Kč
ks
Číslo výrobku:
992581451
Číslo karty:
992581451
EAN:
4016803056874
Výrobce:
Naše cena s DPH:
28.490 Kč
Naše cena bez DPH:
23.544,14 Kč
Termín dodání:
skladem u výrobce
Barva:
Bílá
Energetická třída:
E
Objem chladničky:
316
Objem mrazničky:
34
Výška (cm):
185.5
Šířka (cm):
59.7
Hloubka (cm):
67.5

Popis výrobku

992581451

LIEBHERR RBe 5221

Chladnička s mrazícím boxem

BluPerformance, BioFresh, Rozměry (cm): 185.50/59.70/67.50, Čistý objem celkem (l): 351, Čistý objem chlad. části celkem (l): 317, Čistý objem mraz. část (l): 34, E, Spotřeba el. energie za 365 dní (kW/h): 205, Hlučnost (dB): 37, Počet chlad. okruhů: 1, Doba skladování při výpadku proudu (h): 16, Hmotnost (kg): 81

 

 

Hlavní parametry

  • BluPerformance: ano
  • Biofresh: ano
  • Úspornost: E
  • Barva: bílá
  • Výška (cm): 185.50
  • Šířka (cm): 59.70
  • Hloubka (cm): 67.50
  • Hmotnost přístroje včetně obalu (kg): 81.20
  • Spotřeba elektrické energie za 365 dní: 205.00
  • Hlučnost (dB): 37.00
  • Počet chladicích okruhů: 1
  • Doba skladování při výpadku proudu (h): 16
  • Čistý objem celkem (l): 351
  • Čistý objem lednice (l): 317.00
  • Čistý objem mrazáku (l): 34.00

 

 

 

 

Přihrádka na ovoce a zeleninu

Křupavý salát nebo jahody: Nejcitlivější potraviny si zaslouží zvláštní místo, aby zůstaly déle čerstvé: Přihrádky BioFresh. V přihrádce na ovoce a zeleninu se teplota blíží 0 °C. V kombinaci s vlhkostí vzduchu, která v této přihrádce převládá, a díky jejímu těsnému uzavření je zde nebalenému ovoci a zelenině obzvláště dobře. Nemusíte nic nastavovat.

Přihrádka na maso a mléčné výrobky

Chtěli byste, aby delikátní telecí filé nebo čerstvé mléko zůstalo čerstvé co nejdéle? O to se postarají přihrádky BioFresh: V přihrádce na maso a mléčné výrobky se teplota blíží 0 °C – ideální podmínky pro skladování i těch nejcitlivějších potravin. A to nejlepší: Všechno je z výroby perfektně nastaveno k okamžitému použití – pro delší čerstvost.

SmartDeviceBox jako dovybavení

Chcete být vybaveni na budoucnost inteligentní domácnosti? Váš Liebherr vám rád pomůže: Můžete jej dovybavit zařízením SmartDeviceBox, který uvede váš Liebherr na internet. SmartDeviceBox lze nainstalovat v několika jednoduchých krocích a již dnes vám otevře celý svět digitálních možností.

Dotykový displej

Opravdu se vás dotkne: Dotykový displej vám umožní jednoduše a intuitivně ovládat váš Liebherr. Na displeji jsou přehledně uspořádány všechny funkce. Lehkým poklepáním prstem můžete například snadno volit funkce nebo kontrolovat aktuální teplotu vaší chladničky.

Bílá

Jednoduché, klasické, velmi kvalitní: Díky svému leskle bílému lakovanému povrchu se spotřebiče Liebherr dokonale hodí do decentního prostředí – a zůstávají navzdory trendům a módním vlnám nadčasové, krásné a funkční. Bílé povrchy jsou odolné a snadno se čistí. Aby váš spotřebič Liebherr zůstal po mnoho let stejně krásný, jako je dnes.

Zapuštěný úchyt

Mimořádné a funkční: Díky průběžnému svisle a ergonomicky umístěnému zapuštěnému úchytu se spotřebič velmi snadno otevírá. Moderní a puristický design navíc umožňuje dokonalou integraci do kuchyně bez úchytů.

InteriorFit

Doveďte puristický design své kuchyně k dokonalosti: Naše chladničky přesně zapadnou do výklenku o hloubce 60 cm. Pouze dveře vyčnívají v definované vzdálenosti a umožňují optimální přístup k zapuštěnému úchytu nebo pákové rukojeti. Vaše kuchyň tak bude trvale upoutávat pozornost – se spotřebičem Liebherr jako ústředním designovým prvkem.

Systém PowerCooling

Chcete si být jisti, že bude chlad ve vaší chladničce rozdělován bezmála rovnoměrně? Zajistí vám to systém PowerCooling: Výkonný a zároveň tichý ventilátor rozděluje studený vzduch efektivně po celém chladicím prostoru.

Soklový koncept

Vaše chladicí zařízení by mělo být výkonné a komfortní, ale zároveň i udržitelné? Pak je pro vás spotřebič Liebherr jako stvořený. Neboť díky naší technologii BluPerformance se stává dokonalým: Nabízí extra velký objem i chladicí výkon. Přitom však odebírá velmi málo elektrické energie. A poslechněte si to: Neslyšíte téměř nic. Váš spotřebič Liebherr je totiž navzdory svému výkonu extrémně tichý.

Silent

Co byste rádi ve své kuchyni slyšeli? Prskání, smích, hudbu? Jedno určitě ne: svoji chladničku. Ta má tak tichou povahu, že ji není téměř slyšet. Jejím tajemstvím je moderní vnitřní život. Všechny komponenty jsou technicky a mechanicky navzájem sladěné. To se dobře poslouchá, že?

Jednostranné LED boční osvětlení

Pro rychlý přehled v chladničce: LED boční osvětlení vám pomůže mít vždy přehled o svých potravinách. LED světla jsou umístěna tak, aby světelný paprsek směřoval nahoru a dolů. A protože jsou LED integrovány do bočních stěn, zůstane zcela zachována cenná využitelná plocha.

Dveřní odkladač

Přejete si bezpečný úložný prostor pro své nápoje nebo potraviny? A chcete, aby byly přesto snadno dosažitelné? Naše dveřní odkladače vám nabízejí obojí. Jsou výškově nastavitelné, a proto se přizpůsobí vašim potřebám. Praktický je také posuvný a odnímatelný držák lahví: Vaše láhve tak budou vždy bezpečně stát.

Výškově nastavitelná police na vnitřní straně dveří

Využívejte celý prostor svého spotřebiče Liebherr – a to podle svých potřeb. To vám umožní výškově nastavitelné police na vnitřní straně dveří. Výšku zavěšení polic můžete kdykoli rychle a snadno změnit, takže je můžete velmi flexibilně používat k bezpečnému skladování nejrůznějších nádob a potravin.

Dělitelná skleněná deska

Pokud v chladničce skladujete karafu nebo vysoké nádoby, nemusíte k tomu účelu odstraňovat hned celou skleněnou desku. Proč také? K dispozici je dělitelná skleněná deska: Jednoduše zasunete přední polovinu skleněné desky pod její zadní polovinu. Vpředu tak můžete postavit větší nádoby a stále budete mít dostatek místa pro další potraviny.

Skleněné desky s ozdobnými lištami ve vzhledu ušlechtilé oceli

Čisté, světlé a atraktivní – tento dojem budete mít při každém otevření svého spotřebiče Liebherr. To zajišťují mimo jiné transparentní skleněné desky z bezpečnostního skla. Jejich výšku můžete rychle a snadno nastavit jediným pohybem. Atraktivní vzhled dotvářejí ozdobné lišty z nerezové oceli.

Komfortní nastavení výšky skleněných desek

Chcete dát do chladničky velkou nádobu? Pak si jednoduše upravte výšky zasunutí skleněných desek. Díky komfortnímu nastavení výšky to lze provést rychle a přesně podle vašich potřeb – dokonce i s potravinami uloženými na deskách.

Odkládací deska v mrazicí přihrádce

Díky odkládací desce je vaše mrazicí přihrádka dokonale uspořádána: Pomocí této skleněné desky můžete lépe využít prostor a uložit své zmrazené potraviny úžasně přehledně. Jednoduše zasuňte skleněnou desku doprostřed – změť výrobků je již minulostí.

CleaningMode

Až dosud jste se při čištění chladničky museli rozhodnout: Vypnout ji kvůli úspoře energie? Nebo ji nechat zapnutou pro lepší osvětlení? CleaningMode vás zbaví tohoto dilematu: Chlazení se vypne, ale osvětlení zůstane zapnuté. Tak budete svůj Liebherr čistit zcela v klidu.

EnergySaver

Chcete uspořit energii a současně i peníze? Váš Liebherr vám přitom pomůže – pomocí režimu úspory energie. Když aktivujete EnergySaver, zvýší se standardní teplota o dva stupně. Váš Liebherr tak bude potřebovat ještě méně elektrického proudu – a vaše potraviny zůstanou optimálně čerstvé.

PartyMode

Nyní mohou přijít hosté – o dobrou náladu se během večírku postará i váš spotřebič Liebherr. V režimu PartyMode jsou aktivovány funkce jako SuperCool a SuperFrost. Po 24 hodinách se váš Liebherr automaticky vrátí zase do svého normálního režimu.
 
 
 
 

Výkon a spotřeba

Energetická třída  E
Spotřeba energie za 24 h  0,561 kWh / 24 h
Spotřeba energie za rok  205 kWh/a
Klimatická třída  SN-T
Úroveň hluku  37 dB
Třída emisí hluku  C
Příkon  1,2 A
Napětí  220-240 V ~
Frekvence  50 Hz
Z toho 4hvězdičková mrazící část  34,3 l

 

Ovládání a funkce

Řízení  Monochromatický LC displej, dotykový displej
Počet teplotních zón  3
Počet regulovatelných chladicích okruhů  1
Teplomer  Chladicí část
HumidityPlus  —
SuperCool v1 FTR-35  Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Alarm při výpadku proudu  —
Alarm výpadku spotřebiče  Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Dveřní alarm chladicí části  Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
AlarmLightAmplifier  Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
CleaningMode  Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
EnergySaver  Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Nastavení jazyka  —
NightMode  Nastavitelné v aplikaci
SabbatdMode  Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Zámek displeje  Nastavitelné na spotřebiči
HolidayMode  Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
SmartDevice  Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
PartyMode  Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
SmartDeviceBox  Možnost dodatečné montáže

 

Chladící část

Einstellbarer Temperaturbereich Kühlteil  +3 °C až +9 °C
Vnitřní osvětlení chladicí části  Přihrádka na maso a mléčné výrobky / Přihrádka na ovoce a zeleninu
Pocet prihrádek BioFresh  2
se SoftTelescopic  —
Vnitřní osvětlení přihrádky BioFresh  LED osvětlení
Proces odmrazování  automatický
Filtr FreshAir  Ve ventilu
Systém vysouvacích zásuvek v chladicí části  Částečně vysouvací teleskopické kolejnice
Vnitrní osvetlení chladící cást  Jednostranné světlo
Počet úložných ploch chladící části  5
Z toho dělitelných  1
z toho výškově přestavitelné  4
VarioSafe  —
InfinitySpring  —
Skladování lahví  Integrováno
Box na láhve  2
Pocet boxu na konzervy  2
VarioBox  —
Pocet VarioBoxu  0
Dóza na máslo  —
Přihrádka na vejce  10 vajec
Počet systémů FlexSystem  0
Dverní odkladac  Přihrádka na láhve a konzervy
Výškově nastavitelná police na vnitřní straně dveří  Nastavitelné po krocích

 

Mrazící cást

Mrazicí kapacita 24 h podle GS *  5,00 kg / 24 h
Pocet hvezdicek  4
Doba skladování při poruše podle GS *  16 h

 

Design a materiály

InteriorFit  ✔
Suchý zadní panel  ✔
Zadní stěna ze suchého materiálu  Plast
Vnitřní dekor dveří  —
Materiál odkládacích policek ve dverích  Plast
Materiál odkládací plochy, chladící cást  Sklo
Materiál dveří  Ocel
Barva  bílá
Barva dveří  bílá
Madlo  Zapuštěné madlo (oboustranné, svislé, průběžné)

 

Konstrukce a instalace

EasyOpen  —
Pomocné zavírací  ✔
Smer otevírání dverí  Pravý vyměnitelný
Změna strany otvírání dveří  Lze oboustranně
Úhel otevrení dverí  115°
Dveřní těsnění  Vyměnitelné
Výškově nastavitelné nohy  2
Transportní madla  vpredu a vzadu
Transportní kolecka vzadu  —
Odvetrání  Přední větrání
Typ konektoru  Euro
Přívodní kabel (délka)  2.000 mm

 

Specifikace

Vnější rozměry (V/Š/H)  185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Výška / šířka / hloubka (s obalem)  1.927,0 / 615,0 / 767,0 mm
Váha (bez obalu)  75,40 kg
Váha (s obalem)  81,20 kg
Celkový objem  351 l
Objem chladicích částí  317 l
z toho Biofresh  93,9 l
Objem mrazicích přihrádek  34 l
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz