Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Elektro » LIEBHERR SIGN 3524 Skříňová mraznička vestavná, 213 l, F

LIEBHERR SIGN 3524 Skříňová mraznička vestavná, 213 l, F

Pro objednávku nás prosím kontaktujte na obchod@jihoceskeelektro.cz
Číslo výrobku:
993048451
Číslo karty:
993048451
EAN:
4016803065012
Výrobce:
Naše cena s DPH:
39.990 Kč
Naše cena bez DPH:
33.047,74 Kč
Termín dodání:
není skladem
Energetická třída:
F
Objem mrazničky:
213
Výška (cm):
177
Šířka (cm):
55.9
Hloubka (cm):
54.4
NO FROST(automatické odmrazování):
Ano

Popis výrobku

LIEBHERR SIGN 3524

product_technology_image
Alarm otevřených dveří

 

Pro ochranu uložených potravin před nežádoucím teplotním vlněním, dojde po 60 sekundách od otevření dveří k upozornění uživatele pomocí aktivace akustického dveřního alarmu.

 

product_technology_image
FrostControl

 

V případě výpadku proudu se na displeji Frost Control objeví nejvyšší teplota, které bylo dosaženo v mrazicí části. To pomáhá posoudit kvalitu a předpokládanou skladovatelnost zamražených potravin, které zde byly v době výpadku uloženy.

 

product_technology_image
FrostSafe

 

U FrostSafe jsou extra vysoké a vyjímatelné úložné boxy navzájem kompaktní a dokola uzavřené. Proto mráz při otevření přístroje tak rychle neuniká. Průhledná čela boxů zaručují optimální přehled o uložených mražených produktech.

 

product_technology_image
Integrované vestavné spotřebiče

 

Spotřebiče lze bez problému umístit za nábytkové dveře a tak je perfektně integrovat do sestavy kuchyňského nábytku. Tím vznikne opticky jednotná kuchyňská linka. Za povšimnutí také stojí dvě odlišné řešení montáže dveří nábytku. Montáž s pevným uchycením dveří: Dveře nábytku jsou instalovány pouze na dveře spotřebiče, na kterých spočívají svojí celou hmotností. Dveře nábytku nejsou montážně spojeny pomocí pantů s korpusem skříně. Montáž s pohyblivým uchycením dveří: Dveře nábytku jsou upevněny pomocí pantů přímo na korpus skříně a s dveřmi spotřebiče jsou spojeny pouze vodicí lištou. Při otevírání a zavírání se nábytkové dveře pohybují po této liště ve vzájemném souladu se dveřmi přístroje. Hmotnost nábytkových dveří je nesena hlavně panty korpusu.

 

product_technology_image
LED osvětlení

 

Bezúdržbové, kompaktní a energeticky úsporné – LED osvětlení s dlouhou životností dokonale nasvětlí interiér ledničky. Díky nízkému tepelnému vyzařování jsou čerstvé potraviny vždy optimálně uchovávány.

 

product_technology_image
NoFrost

 

Pro dlouhodobé zachování nutričních hodnot potravin pomocí velmi rychlého zmražení až na -32°C, nabízí přístroje NoFrost mrazící výkon v profesionální kvalitě. Z uložených produktů je odnímáno teplo pomocí cirkulace ledového vzduchu a vzdušná vlhkost je odváděna mimo úložný prostor mrazničky. Uložené potraviny i úložný prostor mrazničky tak zůstávají vždy bez námrazy. S komfortem NoFrost již nikdy není třeba ztrácet čas s odmrazováním.

 

product_technology_image
Ovládací panel s dotekovým LC displejem

 

Inovativní ovládací panel s dotekovým LC displejem zaručuje konstantní udržování navolených teplot v jednotlivých oddílech pro láhve s vínem. Digitální displej přesně zobrazuje teplotu se zaokrouhlením k nejbližšímu stupni. Elektronicky ovládané funkce lze snadno navolit a měnit pouhým dotekem. Dveřní signalizace a teplotní alarm upozorní na případné problémy, např. otevřené dveře. Dětská pojistka zabrání nechtěným změnám nastavení.

 

product_technology_image
Pevné uchycení dveří

 

Dveře nábytku jsou instalovány pouze na dveře spotřebiče, na kterých spočívají celou svou hmotností. Dveře nábytku nejsou montážně spojeny pomocí pantů s korpusem skříně.

 

product_technology_image
SoftSystem

 

Díky integrovanému zavíracímu mechanismu SoftSystem se dveře spotřebičů zavírají automaticky při otevření v úhlu přibližně 35°. SoftSystem zaručuje jemné zavření dveří a stabilitu všech uložených potravin a lahví i pokud jsou dveřní police zcela zaplněny a jsou zavřeny velkou, až neúměrnou silou.

 

product_technology_image
SuperFrost

 

Funkce SuperFrost zajistí rychlejší odnímání tepla z úložného prostoru mrazničky, aby mohly být čerstvě vložené potraviny rychle zmrazeny a zachovaly si nutriční hodnoty. Návrat z mrazivé teploty -32°C k původně zvolené teplotě v mrazničce je kontrolován na základě množství nebo času. To vše pro úsporu energie.

 

product_technology_image
VarioSpace

 

Ve všech mrazničkách s technologiemi NoFrost, nebo SmartFrost mohou být díky variabilnímu prostorovému řešení VarioSpace úložné boxy a skleněné úložné police mezi nimi snadno vyjmuty a vytvořen potřebný prostor. VarioSpace je jednoduché řešení, jak rychle přizpůsobit místo pro uložení objemných potravin, například několikapatrového dortu, nebo celé krůty.

 

product_technology_image
Výškově nastavitelné nohy

 

Přístroje Liebherr lze optimálně vyrovnat seřízením výškově stavitelných předních podpěr. Tím je zajištěna provozní stabilita, technická funkčnost a estetická návaznost přístroje na okolní nábytek.

 

product_technology_image
Zaměnitelný směr otevírání dveří

 

Přístroje se z výrobních závodu dodávají standardně s otevíráním dveří doprava. Možnost změnit směr otevírání dveří napomůže k dokonalé prostorové integraci a sladění s interiérem kuchyně. Pozor, existují ale výjimky. Například u modelů ECBN, kde je pouze trvalé levé nebo trvalé pravé umístění pantů.

 

product_description_imageproduct_description_image

Rozměry

Rozměry zabaleného zboží pro přepravu (VxŠxH): 182,9 cm x 57,2 cm x 62,2 cm
Váha zabaleného zboží: 69,5 kg

Rozměry rozbaleného zboží (VxŠxH): 177 cm x 55,9 cm x 54,4 cm

Váha rozbaleného zboží: 66 kg

Parametry

Kategorie: 
Skříňové mrazničky
Způsob umístění: 
Vestavný spotřebič
Spotřeba energie za 24 h: 
0,67 kWh
Roční spotřeba energie: 
244 kWh/rok
Energetická třída: 
F
Užitný objem celkem: 
213 l
Hrubý objem celkem: 
248,0 l
Užitný objem mrazící části: 
213 l
Hrubý objem mrazící části: 
248 l
Hlučnost: 
40 dB
Klimatická třída: 
SN-T
Teplotních zón: 
1
Počet chladících okruhů: 
1
Počet kompresorů: 
1
Chladivo: 
R 600a
Napětí: 
220-240 V
Transportní úchyty vzadu
 
 
 

Vybavení mrazničky

Systém chlazení: 
dynamický
Způsob odmrazování v mrazící části: 
automatický
Počet hvězdiček v mrazící části: 
4
Množství ke zmrazení za 24 hod: 
18 kg
Doba skladování při výpadku proudu: 
14 h
Počet polic v mrazící části: 
8
Nádoba na ledové kostky: 
1
Superfrost: 
řízený množstvím potravin

Ovládaní a kontrola

Displej: 
MagicEye s LCD ukazatelem teploty
Ukazatel teploty: 
mrazící část
Způsob ovládání: 
tlačítka
Umístění ovládání: 
za dveřmi
Signalizace poruchy: 
zvuková, optická
Akustický alarm otevřených dveří

Design

Umístění pantů dveří: 
vlevo, lze zaměnit
Montáž dveří: 
pevné uchycení dveří
Maximální úhel otevřených dveří: 
115°
Odvětrávání: 
odvětrávání v nábytku
Materiál nožiček: 
pozinkovaná ocel
Výškově nastavitelné nožičky: 
2
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz