Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Doprava zdarma

Na úvod » Gastro spotřebiče » Vakuovačky / Svářečky fólií » Vakuovací dóza G21 2 L, marinovací

Vakuovací dóza G21 2 L, marinovací

549 Kč
ks
Číslo výrobku:
P600970
Číslo karty:
186796
EAN:
8595627420543
Výrobce:
Naše cena s DPH:
549 Kč
Naše cena bez DPH:
453,69 Kč
Termín dodání:
skladem
Hmotnost (kg):
0,5

Popis výrobku

Dóza G21 pro vakuování potravin má spoustu předností. Zachová suroviny déle svěží a čerstvé, prodlouží jejich trvanlivost, aniž by ztratily svou konzistenci, chuť nebo vůni. Vakuovací dózu využijete i při marinování, které bude díky vakuu intenzivnější a účinnější.

Kvalitní materiál, skvěle těsnící víko i praktický tvar

Vakuovací dóza G21 pro marinování a prodloužení trvanlivosti potravin má praktický čtvercový tvar, takže je dobře skladovatelná. Vyrobili jsme ji ze zdravotně nezávadného BPA Free plastu s vysokou odolností a stálostí. Důležité je i víko s otvorem pro vakuování, které skvěle těsní a zabrání tak přístupu vzduchu k zavakuovaným surovinám. 

Marinování masa ve vakuovací dóze G21

Jaké jsou výhody marinování ve vakuu?

Díky vakuu působí na naložené maso podtlak, uvolňující póry. Tak se marináda dostane hlouběji pod povrch a maso či jiné marinované suroviny získají lepší a výraznější chuť i aroma. Ve vakuu se navíc doba, potřebná pro marinování, výrazně zkracuje. Maso, marinované ve vakuu, je chutnější, šťavnatější a křehčí. Pokud k vakuování používáte vakuovačku G21 Nefrit se speciální funkcí marinování (opakovanou změnou tlaku umožňuje ještě lepší působení marinovací směsi), poznáte a oceníte výrazný rozdíl už při prvním ochutnání.

Snadné použití, jednoduchá manipulace

Výhodou vakuovacích nádob G21 2 l je snadné použití a jednoduchá manipulace. Vložte surovinu do nádoby, uzavřete víkem a pomocí vakuovačky, připojené k vakuovacímu otvoru ve víku, odsajte vzduch. Po uzavření otvoru vložte nádobu se zavakuovaným ovocem, zeleninou nebo jinými potravinami do lednice. Při marinování masa nebo zeleniny ve vakuu vložené suroviny před zavakuováním důkladně potřete marinádou nebo je v ní namočte/obalte. Další postup zůstává stejný. 

Hlavní přednosti vakuovací nádoby G21 2 l

  • kvalitní a zdravotně nezávadný materiál, BPA Free
  • spolehlivě těsnící víko, vybavené otvorem pro vakuování
  • praktický čtvercový tvar s rozměrem 17 x 17 x 16 cm

Specifikace

  • Objem: 2 l
  • Materiál: plast
  • Barva: průhledná, zelená
  • Rozměry (Š x V x H): 170 x 160 x 170 mm
  • Hmotnost: 0,5 kg

Obsah balení

  1. Vakuovací dóza G21 2 l
  2. Hadička pro odsávání vzduchu

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz