Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Doprava zdarma

Na úvod » Gastro spotřebiče » Vakuovačky / Svářečky fólií » Vakuovací fólie G21 role 20 x 600 cm 2 ks

Vakuovací fólie G21 role 20 x 600 cm 2 ks

249 Kč
ks
Číslo výrobku:
P600950
Číslo karty:
186465
EAN:
8595627420475
Výrobce:
Naše cena s DPH:
249 Kč
Naše cena bez DPH:
205,77 Kč
Termín dodání:
skladem
Šířka (cm):
20
Hmotnost (kg):
0,4

Popis výrobku

Pevná potravinářská fólie G21 v 6metrové roli o šířce 20 cm je díky své vysoké pevnosti a kvalitnímu provedení vhodná nejen pro prodloužení trvanlivosti potravin vakuováním a jejich uchovávání v ledničce nebo v mrazáku, ale využijete ji i k vakuování surovin pro sous-vide vaření.

Kvalitní materiál, pevný spoj

Velkou předností vakuovací fólie G21 v roli je jak použitý zdravotně nezávadný materiál, tak i pevný a poctivý široký svár. Díky tomu máte jistotu, že se fólie při použití nerozpojí a zavakuované potraviny můžete bez obav zpracovat sous-vide vařením. Zároveň získají delší trvanlivost při uskladnění v chladničce nebo mrazáku. 

Vakuovací sáčky a fólie pro vakuovací svářečky G21 Nefrit a G21 Onyx. Zavakjuované maso a zelenina.

Povrch fólie

Kvalitní fólie G21 jsme pro větší všestrannost vybavili dvojím povrchem. Vnější povrch je z jedné strany hladký a z druhé vroubkovaný, takže fólii můžete použít ve všech typech vakuovaček (pokud odpovídají danému rozměru).

Stejně tak je řešený vnitřní povrch – z jedné strany je jemně vroubkovaný, takže vakuovací folii G21 využijete nejen k vakuování pevných nebo sypkých surovin, ale i k zavakuování namarinovaných surovin. Pokud by totiž vnitřní strana byla hladká, odsála by vakuovačka spolu se vzduchem i marinovací tekutinu, což není úplně žádoucí.

Díky vroubkování na jedné vnitřní straně fólie se ale marinovací tekutina jemně a rovnoměrně rozprostře po povrchu a naložené maso nebo zelenina tak dokonale nasáknou všemi aromaty z marinády. 

Nastavitelná délka podle potřeby

Výhodou vakuovací fólie G21 v roli je univerzální využití a nastavitelná délka podle potřeby. Na rozdíl od vakuovacích sáčků si u fólie pro vakuování můžete pro každou surovinu určit a ustřihnout vlastní délku fólie na míru

Pokud máte vakuovací svářečku G21 Nefrit se zásobníkem na fólii a vestavěnou řezačkou, je použití vakuovací fólie v roli ještě snadnější – délku fólie si upravíte pomocí řezačky.

Hlavní přednosti vakuovací fólie G21 20 x 600 cm

  • kvalitní a zdravotně nezávadný materiál
  • vysoká pevnost materiálu, umožňující použití fólie i pro sous-vide vaření
  • vlastní nastavení délky podle aktuální potřeby
  • spolehlivý pevný a široký spoj

Specifikace

  • Šířka: 20 cm
  • Délka: 600 cm
  • Tloušťka fólie: 75 µm
  • Hmotnost: 0,2 kg
  • Rozměry balení: 210 x 135 x 70 mm
  • Hmotnost balení: 0,48 kg

Obsah balení

  1. 2 ks role 20 x 600 cm

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz