Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Doprava zdarma

Na úvod » Elektro » Malé domácí spotřebiče » Odšťavňovač G21 Chamberi horizontal

Odšťavňovač G21 Chamberi horizontal

3.990 Kč
ks
Číslo výrobku:
P600858
Číslo karty:
185129
EAN:
8595627420345
Výrobce:
Naše cena s DPH:
3.990 Kč
Naše cena bez DPH:
3.297,34 Kč
Termín dodání:
skladem
Hmotnost (kg):
3,5

Popis výrobku

Revoluční šnekový odšťavňovač G21 Chamberi se speciální technologií Optimal Seal pro dokonalé odšťavňování ovoce i zeleniny. Díky unikátnímu inverznímu způsobu odšťavňování získá maximum zeleninové nebo ovocné šťávy z měkkých i tvrdých plodů.

Proč je inverzní šnekový odšťavňovač tak dobrý? 

Inverzní odšťavňování probíhá v opačném směru, než jsme byli doposud zvyklí u ostatních horizontálních šnekových odšťavňovačů. Jedná se o revoluční změnu, u jiných výrobců tento způsob odšťavňování nenajdete. 

Šnek odšťavňovače se točí ve směru k tělu odšťavňovače, takže i otvory v lisovací části plnící trubice odšťavňovače jsou v obráceném pořadí – u těla odšťavňovače je otvor na odpad a až za ním je umístěna výpusť na čerstvě vylisovaný ovocný džus nebo zeleninovou šťávu.

Žena připravující suroviny pro odšťavňování s G21 Chamberi horizontal 

S převratnou metodou odšťavňování přibyly i působivé vychytávky

Inverzní šnekový horizontální odšťavňovač G21 Chamberi dává svým uživatelům mnohem větší pohodlí. Zatímco doposud jste se museli buď smířit s předem danou hustotou odšťavněné šťávy nebo jste si ji sice mohli ovlivnit, ale potřebovali jste k tomu různá sítka či příslušenství k odšťavňovači, G21 Chamberi vám vyjde vstříc rychle a snadno.

Stačí pouhé pootočení!

Na konci lisovací části plnicí trubice odšťavňovače je krytka s chytře umístěnými filtry nastavení hustoty šťávy. Chcete čistou ovocnou nebo zeleninovou šťávu nebo máte chuť na hustý džus s dužninou? Pootočením po směru hodinových ručiček uvolněte krytku, vytáhněte ji z trubice a zvolte si jeden ze tří režimů odšťavňování. Poté krytku zasuňte zpět, uzamkněte otočením proti směru hodinových ručiček a připravte sklenici. Na zdraví!

Otočná krytka pro nastavení hustoty šťávy

Optimal Seal – odšťavňování na míru a zmrzka jako bonus!

Odšťavňovač G21 Chamberi má stejně jako jeho předchůdce G21 Chamber technologii Optimal Seal, významně inovovanou. Inverzní odšťavňování umožňuje lepší práci s přítlakem odšťavňovacího šneku v kombinaci s odpadovým uzávěrem. Podle právě odšťavňovaných surovin nastavte páčku Optimal Seal pro měkké plody nebo pro tvrdé plody. Třetí možnost je nastavení pro zmrzlinu – k tomuto odšťavňovači tedy už nepotřebujete žádný další nástavec, takže nemusíte nic dokupovat. Domácí zmrzlinu vám připraví sám. 

Chcete ještě víc šťávy? Snadná pomoc

Odšťavňovač G21 Chamberi uspokojí i nejnáročnější uživatele. I při standardním používání dokáže dostat z vložených surovin víc šťávy než ostatní odšťavňovače.

TIP: Pokud si navíc ještě pohrajete s páčkou Optimal Seal, uvolňující odpadový otvor, a střídavým uvolňováním a přitahováním (až do polohy “zmrzlina”) ovlivníte působení lisovacího šneku na ovocnou či zeleninovou dužninu, zvýšíte výtěžnost odšťavňovače na maximum. Výsledkem bude téměř suchá drť v odpadní nádobce a více šťávy ve sklenici.

Odšťavňovač G21 Chamberi horizontal s ovocem, zeleninou a vymačkanou šťávou

Oko potěší, uši neruší

Moderní oblý vzhled odšťavňovače G21 Chamberi s designově zajímavou kombinací dvou odstínů šedé působí lehce a skvěle doplní moderní kuchyně skandinávského stylu i oblíbené futuristické, rustikální nebo vintage kuchyně. 

Při navrhování, výrobě i ladění tohoto ve všech směrech atraktivního domácího odšťavňovače jsme se zaměřili i na hlučnost při odšťavňování. A to tak důkladně, že se o ní už nedá ani mluvit. Odšťavňovač je velice tichý a zvuk při odšťavňování je skutečně decentní.

Odšťavňovač je vhodný na:

  • Listovou zeleninu
  • Kořenovou zeleninu
  • Drobné plody
  • Jablka
  • Citrusové plody
  • Obilné trávy
  • Bylinky
  • Rybíz
  • Angrešt
  • Přípravu zmrzliny

Upozorňujeme, že v případě odšťavňování jablek na nízkootáčkových přístrojích, je nutné používat pouze kvalitní tvrdá jablka. V opačném případě, pokud jsou jablka měkká či více zralá, vzniká při zpracování hustá šťáva (pyré) s vyšším podílem vlákniny.

Prodloužená záruka 2 + 2 roky

Za kvalitu tohoto produktu ručíme 4 roky. Ke standardní záruční lhůtě 2 roky získáte registrací na webu http://g21-warranty.com prodloužení záruky o další 2 roky. Využijte tuto možnost a po koupi si zaregistrujte. Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí!

Specifikace

  • Výkon: 150 W
  • Otáčky: 70 ot./min
  • Průměr vstupního otvoru na ovoce: 45 mm
  • BPA free (neobsahuje bisfenol – zdraví škodlivý uhlovodík)
  • Prodloužená záruka 2 + 2 roky

Fyzické vlastnosti

  • Barva: šedá
  • Rozměry (Š x V x H): 13 x 35 x 35 cm
  • Hmotnost: 3,5 kg
  • Rozměry balení (Š x V x H): 32 x 30 x 29 cm
  • Hmotnost balení: 4,7 kg

Obsah balení

  1. Odšťavňovač G21 Chamberi
  2. Pěchovadlo
  3. Nádobka 0,5 l
  4. Nádobka 0,6 l
  5. Štětka na čištění

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz