Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Doprava zdarma

Na úvod » Dům a zahrada » Domácnost » Hrnec G21 Gourmet Magic s cedníkem 28 cm s poklicí nerez

Hrnec G21 Gourmet Magic s cedníkem 28 cm s poklicí nerez

1.150 Kč
ks
Číslo výrobku:
P60022152
Číslo karty:
158021
EAN:
8595627411404
Výrobce:
Naše cena s DPH:
1.150 Kč
Naše cena bez DPH:
950,36 Kč
Termín dodání:
skladem

Popis výrobku

Kvalitní, odolný, designově čistý, s precizním zpracováním a jedinečnými vlastnostmi. Do detailů vyladěný hrnec z řady G21 Goumet Magic se stane chloubou vaší kuchyně. V čem jsou jeho výhody oproti běžně používaným hrncům?

Za kvalitu ručíme 4 roky

Ocel Stainless Steel 304, jinak také chromniklová ocel 18/10 CrNi je prověřený a nejčastěji používaný materiál na gastro nádobí. Potravinářská ocel 18/10 CrNi obsahuje 18 % chromu a 10 % niklu. Pro potravinářství je vhodná především díky své vysoké odolnosti vůči poškození i korozi. Tuto odolnost jsme ještě podpořili speciálním leštěním povrchu.

Hrnce G21 Gourmet Magic

Výparník/cedník

Obrovskou výhodou oproti běžně používaným hrncům je výparník/cedník, kterým jsme osadili poklici hrnce. Už si nepopálíte ruce při slévání horké vody z brambor či těstovin. Pro rychlejší uvedení surovin k varu jen pootočíte poklicí a výparník/cedník se uzavře.

G21 Gourmet Magic slouží dobře i jako cedník

Pozornost jsme věnovali i provedení poklic

Skleněná poklice hrnce G21 Gourmet Magic je z tvrzeného a odolného skla o tloušťce 4 mm. Bez obav ji spolu s hrncem můžete mýt v myčce na nádobí. Pro použití k přikrytí pokrmu při pečení nebo dušení v troubě je odolná do teploty 180 °C.

Shrnutí výhod

Kvalitní sendvičové dno bez vzduchových kapes o tloušťce 6,2 mm. Silné stěny o tloušťce 0,7 mm velmi efektivně a rovnoměrně rozvádějí teplo. Neuvěřitelně vysoká odolnost proti poškození a korozi. Hrnec zvládá teploty do 350 °C, poklice do teploty 180 °C. Hrnec je vhodný na všechny typy sporáků - na indukci, plyn i varnou desku. Designově čisté linie a dokonalý tvar jsou ozdobou každé kuchyně.

Fantastické poklice hrnců sady G21 Gourmet Magic
Doporučení:
Před prvním použitím nerezové nádobí omyjte teplou vodou s neutrálním čisticím prostředkem a osušte.

Prodloužená záruka 2 + 2 roky

Za kvalitu tohoto produktu ručíme 4 roky. Ke standardní záruční lhůtě 2 roky získáte registrací na webu http://g21-warranty.com prodloužení záruky o další 2 roky. Využijte tuto možnost a po koupi si zaregistrujte. Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí!

Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí!

Specifikace:

  • Značka: G21
  • Model: Gourmet Magic
  • Určení: 28 cm hrnec se skleněnou poklicí
  • Objem hrnce 7 l
  • Materiál: celonerezový
  • K použití na všech typech sporáků: plyn, elektřina, indukce
  • Tvar hrnce: kuželovitý
  • Poklice s výparníkem / cedníkem: Ano
  • Tloušťka dna u hrnců o průměru 28 cm: 6,2 mm
  • Materiál víka: tvrzené sklo
  • Víko o síle: 4 mm
  • Podložení rukojeti na víku: silikonová černá vložka
  • Záruka: 2 + 2 roky

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz