Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » NIVONA » CafeRomatica NICR 796 Automatický kávovar

CafeRomatica NICR 796 Automatický kávovar

21.990 Kč
ks
Číslo výrobku:
NICR796
Číslo karty:
NICR796
EAN:
4260083467961
Výrobce:
Běžná cena:
30.499 Kč
Naše cena s DPH:
21.990 Kč
Naše cena bez DPH:
18.172,54 Kč
Ušetříte:
28 %
Termín dodání:
Now

Bonusové výrobky

skladem
 

Popis výrobku

NICR796

CafeRomatica NICR 796

Automatický kávovar

Kávovar Nicr 796 je vynikající zařízení pro milovníky kávy, kteří ocení kvalitu, pohodlí a funkčnost. Tento kávovar je navržen s ohledem na moderní design a využívá pokročilé technologie, které umožňují přípravu kávy v nejvyšší kvalitě.

Díky velké kapacitě vodní nádrže a zásobníku na kávu může být kávovar Nicr 796 používán pro větší skupiny lidí, bez nutnosti častého doplňování vody nebo kávy. Navíc, kávovar Nicr 796 nabízí širokou škálu funkcí, včetně programovatelného času přípravy, možnosti volby síly kávy a množství vody, které jsou ideální pro přípravu dokonalého šálku kávy.


 

 


 

Jeho uživatelské rozhraní je intuitivní a snadno ovladatelné, což umožňuje jednoduchou obsluhu pro všechny uživatele bez ohledu na jejich zkušenosti s kávovary. Kávovar Nicr 796 také nabízí možnost různých druhů kávy, jako je espresso, cappuccino a latte, a to díky vestavěnému pákovému systému na mléko.

Celkově je kávovar Nicr 796 skvělou volbou pro ty, kteří hledají kávovar s moderním designem, vysokou kvalitou, širokými možnostmi a snadnou obsluhou.

 

Kávovar Nicr 796 nabízí kromě své vynikající kvality a designu také prvotřídní funkčnost. Jeho kapacita vodní nádrže je až 1,8 litru, což znamená, že může být používán pro přípravu většího množství kávy bez nutnosti častého dolévání vody. Zásobník na kávu má kapacitu až na 250 gramů, což umožňuje přípravu až 20 šálků kávy bez nutnosti doplňování.

Kromě toho nabízí kávovar Nicr 796 širokou škálu funkcí, jako je programovatelný čas přípravy kávy, volba síly a množství kávy, což umožňuje uživatelům přizpůsobit si svou kávu přesně podle svých představ. Kávovar Nicr 796 také disponuje vestavěným pákovým systémem na mléko, který umožňuje přípravu různých druhů kávy s mlékem, jako jsou cappuccino nebo latte.

Uživatelské rozhraní kávovaru Nicr 796 je navrženo tak, aby bylo co nejvíce intuitivní a snadno ovladatelné, což umožňuje jednoduchou obsluhu pro všechny uživatele bez ohledu na jejich zkušenosti s kávovary. Kávovar Nicr 796 také disponuje snadno čitelným digitálním displejem, na kterém je možné snadno sledovat stav přípravy kávy.

Celkově je kávovar Nicr 796 skvělou volbou pro ty, kteří hledají kávovar s moderním designem, vysokou kvalitou, širokými možnostmi a snadnou obsluhou. Jeho vynikající funkčnost a široká škála funkcí umožňují připravit kávu přesně podle vašich představ a užít si tak dokonalý šálek kávy kdykoliv během dne.

 


 

Technické parametry

 

CHUŤ:


Systém předohřevu
Aroma Balance System (3 profily)
Cappuccino-Connaisseur (Cappuccino-znalec)
Nastavitelná síla kávy (5 stupňů)
Nastavitelný stupeň mletí kávových zrn
Nastavitelná teplota kávy (3 stupně)


 

KOMFORT:


My coffee (Moje káva) 5 individuálních nápojových receptů
Živé programování
Výrobcem nastavené recepty je možné změnit
OneTouch SPUMATORE plus (pro cappuccino atd)
Funkce přípravy dvou černých káv současně
Nastavitelné množství kávy (přibližně 20 ml - 240 ml)
Přihrádka na mletou kávu (jedna porce)
Funkce horké vody na čaj (3 stupně)
Vyjímatelná nádrž na vodu
Zadní kolečka pro snadnější manipulaci


 

ÚDRŽBA:


Vyjímatelná varná jednotka pro dokonalou hygienu
Funkce oplachování pro OneTouch SPUMATORE
Snadno čistitelný mléčný systém
Filtr vody CLARIS součástí balení
Kontrolka výměny filtru
Program automatického odvápnění a čištění

 

 

TECHNOLOGIE:

 

Barevný TFT displej
Bluetooth pro připojení s aplikací NIVONA
Mimořádně tichý provoz
Kvalitní kónický mlýnek z kalené ocele
Tlak čerpadla 15 barů
Výškově nastavitelný výtok kávy do 14 cm
1455 W
ECO režim
Nádrž na vodu: 2,2 litru
Nádobka na kávové zrna: 250 g
Rozměry: cca (š x v x h) 24 x 34 x 46 cm
Hmotnost: cca 8,7 kg
Barva přední strany: bílá / chrom

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz