Na úvod » Gastro spotřebiče » Linka REDFOX/RM Gastro 600 » RM Gastro CSVT-66EM Sous-vide
■ moderní zařízení sledující trend nízkoteplotní úpravy pokrmů
■ výsledkem „Sous vide“ vaření je perfektně připravený pokrm, který si zachovává
přirozenou chuť potraviny, aroma, křehkost a texturu, současně zůstávají zachovány
všechny živiny uvnitř pokrmu. Zejména při vaření masa a ryb ve vodní lázni se
dosahuje trvale perfektních výsledků, maso je dokonale připravené, je křehké a
šťavnaté v porovnání s konvenčním pečením nebo smažením na pánvi. Nedochází ke
kontaminaci jinými příchutěmi (jako např. při přípravě v horkovzdušných troubách).
Tento proces probíhá v přesně nastavené teplotě, která zůstává stabilní po celou
dobu. Používáním „Sous vide“ jsou minimalizovány ztráty hmotnosti připravovaných
pokrmů.
■ přední výpust vody s bezpečnostní pojistkou
■ polykarbonátové víko
Vana mm
510 x 310 x 180