Na úvod » Gastro spotřebiče » Linka REDFOX/RM Gastro 700 » Sous-vide / Marinovačka » RM Gastro CSVT-76EM Sous-vide
moderní zařízení sledující trend nízkoteplotní úpravy pokrmů.
výsledkem „Sous vide“ vaření je perfektně připravený pokrm, který si zachovává přirozenou chuť potraviny, aroma, křehkost a texturu, současně zůstávají zachovány a neporušeny všechny živiny uvnitř pokrmu. Zejména při vaření masa a ryb ve vodní lázni se dosahuje trvale perfektních výsledků, maso je dokonale připravené, je křehké a šťavnaté v porovnání s konvenčním pečením nebo smažením na pánvi. Nedochází ke kontaminaci jinými příchutěmi (jako např. při přípravě v horkovzdušných troubách). Tento proces probíhá v přesně nastavené teplotě, která zůstává stabilní po celou
dobu. Používáním „Sous vide“ jsou minimalizovány, ztráty hmotnosti, připravovaných pokrmů.